extra

Extra: 16 vinnersjanser i én kupong

Det er ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg en flott premie på tirsdagskveldene. Også premiene for første brett, ramme og bilde kan gi pene summer i bingo-lignende Extra.

FLERE PREMIER: Første ramme er blant Extra-premiene som kan gi svært god uttelling. For eksempel: Spilleren som sikret seg første ramme forrige uke vant pene 107 630 kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:13. mai 2022Endret:3. januar 2023

Tirsdagskvelden ble alt annet enn døll for en kvinne fra Vestby da hun fant ut at hun var blitt kveldens Extra-kandidat. På sin faste innlevering hadde hun allerede vunnet en inngangspremie på 249 990 kroner, og nå hadde hun sjansen til å øke til opptil 2 millioner kroner dersom spillebrettet var medgjørlig.

Nest best godt nok

Kvinnen fra Vestby var for skjelven til selv å være med under tv-trekningen, men forsikret om at hun absolutt skulle følge med på trekningen på NRK2. Og mens hun satt og fulgte spent med foran tv-en hjemme, tikket det faktisk inn flere tall på spillebrettet–nok til at hun ble millionær, selv om det ikke gikk helt til topps. 

– Dette var kjempegøy!

Det var en strålende fornøyd vinner som ventet i andre enden av telefonen da Norsk Tipping ringte opp igjen etter trekning. Sammen med samboer og kjæledyr hadde hun sett premien vokse rett foran seg.

– Jeg fikk noen voldsomme nerver da programlederen sa at det var en dame fra Vestby som skulle spille. Da ble det med ett svært virkelig, forteller hun.

– Jeg er fortsatt litt i småsjokk. Dette hadde jeg aldri i mitt liv trodd jeg skulle være med på, sier kvinnen, som lenge har hatt én fast innlevering inne på Extra, men som hittil kun har vunnet små premier.

– Dette var stort, slår hun fast.

Tirsdagens resultater finner du alltid her

Premier som monner

Det er kun Extra-kandidaten som får sjansen til å klatre opp på millionpremie, men premielista stopper absolutt ikke der, og det er heller ikke bare småplukk som deles ut. Forrige trekning er et helt ordinært eksempel. For første bilde ble det fordelt to premier pålydende 32 000 kroner, mens det for første ramme og første brett ble vunnet henholdsvis 107 000 kroner og 300 000 kroner. Det er med andre ord flere Extra-premier det er god grunn til å trakte etter utenom Extra-kandidaturet.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.2 millioner hver tirsdag

I Extra har du 16 vinnermuligheter per kupong. Alle som spiller har sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat, som får muligheten til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. Neste trekning er på selveste 17. mai.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler