lotto

Fast inventar på Lotto? Slik oppretter du abonnement

Du må ikke huske alt selv: Hvis du leverer Lotto fast, finnes det en løsning for nettopp deg.

LETT Å HUSKE: Fødselsdager, bryllupsdager og andre viktige datoer dukker ofte opp som Lotto-rekker.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:6. september 2022Endret:3. januar 2023

Er du blant de som gjør et poeng ut av å levere Lotto hver bidige uke? Vi skal ikke ta fra deg spillegleden, men dersom du kunne klart deg uten gremmelsen når du ikke får levert, har vi et tips. Du kan nemlig legge inn abonnement på Lotto.

Når du oppretter et abonnement, leverer Norsk Tipping spillet automatisk for deg hver uke. Her kan du kun betale med bankkort, og pengene trekkes fra ditt registrerte bankkort hver mandag. Det koster ingenting ekstra å levere Lotto som abonnement. Abonnement er et løpende avtaleforhold mellom deg og Norsk Tipping uten bindingstid. Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via «Min side».

Hvordan oppretter jeg et abonnement?

For å opprette et abonnement går du inn på spillet du ønsker å abonnere på og trykker på Abonner. For øyeblikket gjelder denne tjenesten for Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Nabolaget, Extra og Joker på web og mobil. (Joker kan foreløpig kun leveres sammen med Lotto eller Vikinglotto.)

Du har flere muligheter når du oppretter abonnement på for eksempel Lotto:

  • Du kan velge at det automatisk skal genereres nye tall hver uke

  • Du kan fylle ut en fast kupong selv

  • Du kan opprette et abonnement fra en av dine lagrede lykkekuponger

  • Du kan velge systemspill

Når du har opprettet ditt abonnement er spillet for denne uken levert. 

Abonnementet ditt tegnes for seks måneder om gangen. Hvis abonnementet ikke fornyes eller administreres på andre måter i løpet av seks måneder, blir abonnementet avsluttet. 

Norsk Tipping sender deg en påminnelse på SMS med spørsmål om fornyelse når abonnementet nærmer seg utløpsdato.

ALLTID MED: Slik kommer du i gang med abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Spilte på alderen til barnebarna: Vant 7,6 millioner

– Denne telefonen har jeg ventet på, sa vinneren fra Bjørnafjorden i Vestland da Norsk Tipping endelig fikk tak i ham mandag denne uka. Han var en av de fire som delte Lotto-potten forrige lørdag.

– Jeg så jeg hadde flere tapte anrop fra Norsk Tipping og tenkte at de ringer jo ikke for hva som helst. Så jeg gikk inn i appen og så på trekningen at jeg hadde fire, så fem, så seks og så sju rette tall. Da gikk det kaldt nedover ryggen på meg, ler den ferske Lotto-millionæren.

Videre forteller han at rekken han spilte lørdag var en gjenganger som endelig gikk inn.

– Tallene jeg spilte på er alderen på barnebarna, så den har jeg absolutt brukt flere ganger.

Nå skulle han først og fremst betale litt gjeld og det siste han skylder på huset.

– Så har jeg kjøpt meg bil men den trenger jeg ikke lån til nå, så jeg skal kjøpe en bil til kona og dele litt med både barn og barnebarn. Etter det vil det fortsatt være igjen en del penger, så pensjonen er også sikret, humret mannen glad.

Neste Lotto

Neste sjanse til å bli Lotto-millionær er lørdag 15. oktober. Her vil det ligge ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Andre- og tredjepremiene er ikke av det verste slaget, de heller: Forrige trekning var det for eksempel 38 spillere som klarte 6+1 rette og vant 60 745 kroner. Over 600 spillere hadde 6 rette og sikret seg 3 320 kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler