lotto

Fast rekke i Lotto? Det hadde forrige Lotto-mllionær

Du må ikke huske alt selv: Hvis du 1) leverer Lotto fast eller 2) glemmer hvor du har lagt telefonen og ikke minst når det er spillefrist, finnes det en løsning for nettopp deg.

LETT Å HUSKE: Fødselsdager, bryllupsdager og andre viktige datoer dukker ofte opp som Lotto-rekker. Hvilken dato tenker du på akkurat nå?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. november 2022Endret:4. januar 2023

Når du oppretter et abonnement, leverer Norsk Tipping spillet automatisk for deg hver uke. Her kan du kun betale med bankkort, og pengene trekkes fra ditt registrerte bankkort hver mandag. Det koster ingenting ekstra å levere Lotto som abonnement. Abonnement er et løpende avtaleforhold mellom deg og Norsk Tipping uten bindingstid. Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via «Min side».

For å opprette et abonnement går du inn på spillet du ønsker å abonnere på og trykker på Abonner. For øyeblikket gjelder denne tjenesten for Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Nabolaget, Extra og Joker på web og mobil.

Du har flere muligheter når du oppretter abonnement på for eksempel Lotto:

  • Du kan velge at det automatisk skal genereres nye tall hver uke

  • Du kan fylle ut en fast kupong selv

  • Du kan opprette et abonnement fra en av dine lagrede lykkekuponger

  • Du kan velge systemspill

Når du har opprettet ditt abonnement er spillet for denne uken levert. 

Abonnementet ditt tegnes for seks måneder om gangen. Hvis abonnementet ikke fornyes eller administreres på andre måter i løpet av seks måneder, blir abonnementet avsluttet. 

Norsk Tipping sender deg en påminnelse på SMS med spørsmål om fornyelse når abonnementet nærmer seg utløpsdato.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vant 7,2 mill. på fast kupong: – Fikk mildt sagt sjokk

Forrige lørdag var det to spillere som delte Lotto-potten. En av de, en heldig mann fra Holmestrand i Vestfold og Telemark, hadde skrudd av telefonen sin fordi han var på hytta.

Først på søndag kveld fikk Telefonen fra Hamar endelig overlevert vinnerbudskapet etter at ny-millionæren selv hadde sjekket kupongen og blitt klar over sine sju millioner kroner i premie – eller 7 262 030 kroner, for å være eksakt.

– Jeg fikk mildt sagt sjokk da jeg sjekket og så hva som hadde skjedd, sa Holmestrand-mannen.

– Jeg så ikke jeg hadde ubesvarte anrop fra dere siden telefonen var avslått. Da vi kom hjem og hadde tømt bilen for bagasje, kjørte jeg for å parkere. Så begynte jeg å sjekke kupongen mens jeg fortsatt satt i bilen. Jeg ble bare sittende å stirre på kupongen før jeg gikk inn til de som var i huset og spurte hva dette var for noe, forteller han.

– Dette var virkelig en god nyhet.

Kupongen hadde han hatt fast i 20 år.

Nye Lotto-sjanser på lørdag

Neste sjanse til å bli Lotto-millionær er lørdag 19 november. Her vil det ligge ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Andre- og tredjepremiene er ikke av det verste slaget, de heller: Forrige trekning var det for eksempel 20 spillere som klarte 6+1 rette og vant 102 485 kroner hver. Over 400 spillere hadde 6 rette og sikret seg 4 120 kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler