lotto

Lotto på lørdag: Hvem får Telefonen fra Hamar?

Påskeaften fikk vi over 50 nye Lotto-millionærer. Nå skuer vi spent mot Lotto-trekning 23. april. Hvor går ferden denne gangen?

PÅ'N IGJEN: Påskas Supertrekning tok ikke knekken på Norsk Tippings vinnertelefon. Vi er klare for ny Lotto-trekning 23. april.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:21. april 2022Endret:3. januar 2023

Tenk å pakke bort påsken for så å bli Lotto-millionær! Det er ingen grunn til å tro at ikke nettopp dette vil skje lørdag 23. april. Gjennomsnittlig deler nemlig over tre spillere 1. premiepotten i Lotto hver lørdag.

Over 50 Lotto-millionærer på én kveld

Forrige lørdag gikk Telefonen fra Hamar glohet–da var det nemlig Supertrekning i tillegg til ordinær Lotto-trekning. 4 ordinære Lotto-millionærer og 49 ekstra Lotto-millionærer skulle ringes, og nesten samtlige var faktisk å få tak i samme kveld.

En av de heldige var Evind Henden(46) fra Vågland i Heim kommune. Tacoen var nettopp blitt fortært sammen med familien da 625 60 000 lyste opp på telefonen.

– Tusen hjertelig takk! Dette passet veldig bra. Vi har nettopp pusset opp badet, så pengene kommer godt med. Jeg har tenkt på å bygge garasje også, så nå er det bare å framskynde de planene, sier Eivind – mens familien hoier og jubler i bakgrunnen.

Hvordan blir resten av kvelden – skal det feires?

– Det blir nok en syltynn konjakk, svarer han og ler godt.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Abonner på Lotto–så er du alltid med

Abonnement er for deg som vil være med på trekningen hver uke, uten å måtte passe på innlevering selv. Når du oppretter et abonnement, leverer vi spillet automatisk for deg hver uke. Pengene trekkes fra ditt registrerte bankkort på mandager. Det er selvfølgelig ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte abonnementet. Her kan du lese mer om hvordan du abonnerer på Lotto.

Ca. 14 millioner kroner i potten

Neste lørdag er det kanskje noen andre som blir forstyrret midt i tacoen. Kanskje får vi fire nye vinnere, kanskje får vi flere eller færre, eller kanskje stikker en andelsbank av med potten? Vi triller kuler og krysser fingra for flere glade Lotto-millionærer. Potten ligger som vanlig på ca. 14 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler