Nabolaget på fredag: Hvor går millionen?

Nabolaget på fredag: Hvor går millionen?

MILLION-DESTINASJON?: Hvor bor neste Nabolaget-millionær?

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Nabolaget på fredag: Hvor går millionen?

Hver fredag blir én heldig spiller millionær i Nabolaget, mens spillerne rundt kan vinne alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. Hvilke norske adresser har hellet med seg 11. februar?

Hver fredag trekkes det ut seks norske nabolag som får premier drysset over seg under Nabolagets hovedtrekning. På en av disse heldige adressene holder hovedvinneren til, som i motsetning til de andre toppvinnerne i hver nabolag vinner 1 million kroner i premie der de andre vinner 100 000 kroner.

Vurderte å la samtalen gå til svarer - hadde vunnet 1 million

Fredagens hovedvinner i Nabolaget er en kvinne fra Raufoss. Hun var på kveldsskift da hun ble oppringt fra vinnernummeret 625 60000–og det var så vidt hun plukket opp telefonen.

– Oi, det er vanvittig mye penger. Jeg er på helgeskift, og jeg kjente ikke nummeret. Det var nesten så jeg ikke orket å ta den, for jeg trodde det var en selger, sier kvinnen, som er i 40-årene. Hun innrømmet kjapt at det kunne bli litt vrient å konsentrere seg de siste timene på jobb.

Hun hadde på seg pulsklokke, og da hun merket hjertet pumpet litt ekstra, sjekket hun pulsen for moro skyld.

– Den var på 64 da du ringte. Nå er den på 111. Jeg ble litt skjelven etter å ha vunnet så mye, sier den nybakte Nabolaget-millionæren, som nå skulle tenke nøye over hva hun ville gjøre med premien.

Les mer: Abonnér på Vikinglotto, Lotto, Joker og EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Verdt å vite

Dersom man spiller Nabolaget har vi satt sammen er en liten huskeliste for optimistene. Den kan være verdt å titte på dersom man håper å en dag vinne en større premie:

 • Hovedtrekningen i Nabolaget er fredager. Hovedpremie er 1 million kroner.
 • Det er ikke bare ett nabolag som trekkes ut: Vi trekker totalt seks, men det er kun i ett av disse at hovedvinneren blir millionær. De andre fem får 100 000 kroner hver.
 • De andre ukedagene er det én hovedpremie på 10 000 kroner.
 • For 50 kroner er man med i samtlige av ukas trekninger.
 • Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto større blir premien.
 • Det går an å sette opp abonnement på Nabolaget slik at man leverer automatisk hver uke - les mer her.
 • Millionvinneren ringes fra Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000.
            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 621 099
 • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 53 (hovedvinner fredager)
 • Antall millionærer i 2021: 53
 • Høyeste premieutbetaling i 2021: 1 000 000 kr