nabolaget

Nabolaget på fredag: Hvor går millionen?

Hver fredag blir én heldig spiller millionær i Nabolaget, mens spillerne rundt kan vinne alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. Hvilke norske adresser har hellet med seg 11. februar?

MILLION-DESTINASJON?: Hvor bor neste Nabolaget-millionær?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:9. februar 2022Endret:3. januar 2023

Hver fredag trekkes det ut seks norske nabolag som får premier drysset over seg under Nabolagets hovedtrekning. På en av disse heldige adressene holder hovedvinneren til, som i motsetning til de andre toppvinnerne i hver nabolag vinner 1 million kroner i premie der de andre vinner 100 000 kroner.

Vurderte å la samtalen gå til svarer - hadde vunnet 1 million

Fredagens hovedvinner i Nabolaget er en kvinne fra Raufoss. Hun var på kveldsskift da hun ble oppringt fra vinnernummeret 625 60000–og det var så vidt hun plukket opp telefonen.

– Oi, det er vanvittig mye penger. Jeg er på helgeskift, og jeg kjente ikke nummeret. Det var nesten så jeg ikke orket å ta den, for jeg trodde det var en selger, sier kvinnen, som er i 40-årene. Hun innrømmet kjapt at det kunne bli litt vrient å konsentrere seg de siste timene på jobb.

Hun hadde på seg pulsklokke, og da hun merket hjertet pumpet litt ekstra, sjekket hun pulsen for moro skyld.

– Den var på 64 da du ringte. Nå er den på 111. Jeg ble litt skjelven etter å ha vunnet så mye, sier den nybakte Nabolaget-millionæren, som nå skulle tenke nøye over hva hun ville gjøre med premien.

Les mer: Abonnér på Vikinglotto, Lotto, Joker og EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Verdt å vite

Dersom man spiller Nabolaget har vi satt sammen er en liten huskeliste for optimistene. Den kan være verdt å titte på dersom man håper å en dag vinne en større premie:

 • Hovedtrekningen i Nabolaget er fredager. Hovedpremie er 1 million kroner.

 • Det er ikke bare ett nabolag som trekkes ut: Vi trekker totalt seks, men det er kun i ett av disse at hovedvinneren blir millionær. De andre fem får 100 000 kroner hver.

 • De andre ukedagene er det én hovedpremie på 10 000 kroner.

 • For 50 kroner er man med i samtlige av ukas trekninger.

 • Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto større blir premien.

 • Det går an å sette opp abonnement på Nabolaget slik at man leverer automatisk hver uke - les mer her.

 • Millionvinneren ringes fra Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler