nabolaget

Nabolaget: Hvem tar siste fredagsmillion før jul?

Det skjer stadig vekk at Nabolaget-millionærer får Telefonen fra Hamar i festlig lag. Vi har hentet fram tre vinnerhistorier fra arkivet – kanskje ender også neste millionbeskjed hos noen som er på julebord?

JO FLERE: … jo bedre! Nabolaget er allerede spillet for deg som liker tanken på å vinne flere sammen. Flere desember-vinnere vant attpåtil i festlig lag.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:20. desember 2022Endret:10. januar 2023

Det er langt fra alle forunt å vinne toppremie i Nabolaget, og det skal kanskje enda litt mer til for at omgivelsene allerede er duket for fest. Likevel – det hender! Her er tre desember-vinnere som både fikk litt ekstra grunn til å juble og noen å juble sammen med.

Millionvinneren var på julebord med 100 000-kronersvinner

Fredag 8. november i 2017 var en mann i 40-årene fra Bagn i Sør-Aurdal på julebord.

– Plutselig forteller en nær nabo av meg at hun har vunnet 100.000 kroner i Nabolaget. Da tenkte jeg at jeg fikk sjekke telefonen, og oppdaget deretter at jeg hadde seks ubesvarte anrop fra Norsk Tipping, gliste han dagen etterpå da Telefonen fra Hamar endelig fikk kontakt.

Den nybakte millionæren hadde deretter sjekket Nabolaget- kupongen, og ganske riktig: Det var han som akkurat hadde vunnet 1 million kroner og altså hadde «skylden» for naboens toppremie.

– Det føltes jo helt utrolig, og det ble både champagne og drinker etterpå, humret den heldige, som nå skulle bruke noen av pengene til å bygge hytte på fjellet.

De spillende naboene til millionæren i Bagn fikk imidlertid også en ekstra fin fredagskveld.

– Er der sant? Puh, jeg kjenner at pulsen steg ganske høyt nå. Dette hjelper bra på når man både sparer til ny bil og egenkapital til bolig, fortalte Oddbjørn Kolsrud (22), som var en av de fem 100.000 kroners-vinnerne.

- Du tuller? Det er den største julegaven jeg har fått, sier Nabolaget-millionæren i Kongsvinger når hun får en telefon fra Hamar.

Ektepar felte en tåre over 1,1 million kroner

22. desember i 2017 kunne en heldig kvinne i 50-årene nesten ikke tro det var sant da hun fikk beskjed om at hun var blitt millionær i Nabolaget. Hun ble nokså stum da vinnerteamet til Norsk Tipping ba om å få snakke med mannen hennes også.

– Nei nå ble det helt tomt her i toppen hos meg, sier den overraskede kvinnen og gir telefonrøret over til mannen.

– Hæ? Har kona mi blitt millionær? Har jeg vunnet også, spør mannen som har skjønt at kona har fått Norsk Tipping på tråden.

Mannen vant 100.000 kroner og ble ikke noe mindre glad enn kona.

– Det var virkelig moro. De kommer godt med. Nå begynner jeg å grine her, utbryter han lattermildt.

LES OGSÅ: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillgrenserNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tok to toppremier mens han var i festlig lag: Vant 200 000 kroner

Fredag 27. november i 2015 var Jozsef Sandor Bøhm (51) fra Rygge i Østfold på julebord. Utpå kvelden fikk han en telefon fra Norsk Tipping.

«Gratulerer, du har vunnet i Nabolaget!», lød beskjeden i andre enden av røret.

– Jeg kunne ikke tro det jeg hørte, fortalte Jozef da TV 2 og Norsk Tipping var på besøk i Rygge i forbindelse med innspillingen av Nabolagets TV-trekning. (I 2015 var Nabolaget en nysatsning og hadde ukentlige tv-sendinger).

– Det ble et veldig hyggelig julebord med kjempegod stemning.

Og enda bedre skulle det bli, for det skulle raskt vise seg at Sandor Bøhm hadde levert to lodd, og dermed sikret seg dobbel premie. Hele 200 000 kroner fra Norsk Tipping hadde etterhvert tikket inn på konto.

– Jeg tror nesten ikke jeg helt skjønner at det har skjedd ennå.

Premieplanene var allerede klare: Han skulle på skiferie med fruen.

– Jeg har bestilt skiferie i Italia til oss, og datteren min skal få ny mobiltelefon. Det blir nok også noen fine julegaver, konkluderte han den gang.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill i Nabolaget har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne: Hver kveld frem til hovedtrekningen trekkes det nemlig en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler