nabolaget

Nabolaget: Hvor stopper pila denne gangen?

Det har ingenting å si hvor langt det er mellom deg og nærmeste spillende nabo: Vinner én av dere i Nabolaget, vinner begge to. Toppremiene er på henholdsvis 1 million kroner og 100 000 kroner.

VINN PÅ EGEN ADRESSE: Om du bor glissent eller tettpakket til, er vinnersjansene i Nabolaget de samme. For å være med må du ha fast adresse i Norge og minst én gyldig kupong.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:30. mars 2023

I Nabolaget vinner man på egen adresse, og man vinner aldri alene. Sikrer du premie, sikrer nemlig de nærmeste spillende naboene dine også premie (eller omvendt).

Hvor mye man får i premie avhenger av hvordan man bor i forhold til sin hovedvinner – med mindre hovedvinneren er nettopp deg. Da vil 1 million kroner komme susende inn på konto i løpet av kort tid. Hvor stopper Nabolaget-pila på fredag?

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Ble Nabolaget-millionær på innflyttingsfest

Forrige fredag ble gleden ekstra stor hos en kvinne fra Oslo som nettopp hadde flyttet. Hun skulle akkurat sprette champagnen da mobiltelefonen begynte å ringe. Hun og samboeren hadde besøk av noen bekjente, og visste lite om at den allerede gode stemningen snart skulle ta seg opp enda et par hakk.

– Jeg fikk beskjed om å ikke ta telefonen her, men jeg har lagret vinnernummeret som "Det er min dag i dag" ... Det tok noen sekunder før jeg koblet hvem det var, men når jeg gjorde det så måtte jeg jo ta telefonen, forklarte osloenseren leende.

– Hipp hurra! Jeg er millionær!

– Nå skal jeg ta frem flaggene her. Vi er jo offisielt samboere nå også, jublet hun.

Premien skulle først og fremst brukes fornuftig, men hun skulle også bruke noen av kronene på en ferietur til Tyrkia.

– Har jeg gjort naboene mine 100 000 kroner rikere også? Jeg må jo bli likt nå, flirte hun avsluttningsvis.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye sjanser hver dag – millionsjanse på fredag

I Nabolaget er det nye premiesjanser hver dag: Alle dager unntatt fredag trekkes én vinner av 10 000 kroner, mens det på fredager trekkes ut hele seks adresser rundt om i landet hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I ett av disse nabolagene trekkes én heldig vinner som får 1 million kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler