vikinglotto

Vikinglotto: Ca. 40 mill i potten

Førstepremiepotten i Vikinglotto lever videre og legger på seg før neste trekning. Ca. 41 millioner kroner venter nå på den eller de som klarer 6+1 rette.

ÉN NORSK STORVINNER: En kvinne fra Drammen var den eneste som sikret seg kjempeutbetaling i Vikinglotto i sommer. På kupongen hun hadde levert sammen med mannen sikret hun seg over 124 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:1. august 2022Endret:3. januar 2023

Sommerferien går mot slutten for de aller fleste av oss. Med unntak av syden-skille og myggstikk drar de fleste av oss tilbake på jobb i stort sett uforandret tilstand; det gjelder også for bankkontoen.

Det er imidlertid ett heldig ektepar med bosted i Drammen som går tilbake til en litt annen hverdag enn de hadde før sommeren.

SE VIDEO: Slik føles det å vinne 124 millioner kroner

Paret som vant 124 millioner kroner i juli ble hoppende glade da de mottok nyheten om at de på tampen av onsdagskvelden hadde blitt mangemillionærer. I videoen under kan du se et lite utdrag fra den lystige vinnersamtalen.

Ekteparet planla først og fremst å dele premien med sine nærmeste. Her kan du lese mer om hvordan vinneren reagerte da vi ringte 22. juli.

Fullt så mye som 124 millioner kroner er det nok ikke i Vikinglotto-potten kommende onsdag. Likevel – de færreste av oss ville vel kimset av en premieutbetaling på 41 millioner kroner?

Fast spiller? Du kan opprette abonnement på Vikinglotto

Visste du at du kan abonnere på Vikinglotto? Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på VikinglottoNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser

Onsdag er det nye millionsjanser i både Vikinglotto og Joker. Førstepremiepotten i Vikinglotto vil ligge på ca. 41 millioner kroner mens andrepremien anslås til å bli ca. 2,4 milloner kroner. I Joker-potten ligger det rundt 2,7 millioner kroner etter en brukbar overføring fra lørdagens Lotto-trekning. Kommende trekning er onsdag 3. august.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler