spillevett

Få oversikt over ditt forbruk

Spillregnskap gir en god oversikt over ditt forbruk og er et av tiltakene man kan gjøre for å unngå at pengespill utvikler seg til et problem.

Forfatterbilde Norsk TippingInaTaasaasenPublisert:22. juni 2021Endret:3. januar 2023

Norsk Tipping har som samfunnsoppdrag å tilby et ansvarlig og attraktivt spilltilbud, der overskuddet går tilbake til samfunnet. I det ligger også et stort ansvar i å ta vare på de som velger å spille hos oss. Derfor har vi i mer enn 20 år arbeidet målrettet med utvikling av spillansvarstiltak.

Siden de færreste som spiller vinner i sum over tid, bør du ikke bruke mer penger enn du har råd til.

Spillregnskap gir deg oversikt

Spillregnskapet hjelper deg med å få en oversikt over hvor mye penger du har brukt på spill hos Norsk Tipping etter at premier er trukket fra. Har du vunnet mer enn du har satset, vises et positivt tall. Dersom du har satset mer enn du har vunnet, vises det derimot et negativt tall.

Netto forbruk
Netto forbruk er hvor mye penger du har brukt på pengespill etter at premier er trukket fra. Dersom du har vunnet mer enn du satset, vises et positivt tall og dersom du har satset mer enn du har vunnet, vises et negativt tall.


Oversikt over siste 8 uker
På web og mobil kan du logge inn og se ditt netto forbruk:

I dag
Denne uka
Denne måneden
Siste 12 måneder

Oversikt over siste 12 måneder
Du kan også bestille en detaljert rapport som viser innsats, premier og netto forbruk over de siste 12 månedene. Denne rapporten viser også hvor mye penger du har brukt på de ulike spillene. Rapporten blir sendt til din e-post adresse.

Hos kommisjonær kan du bestille spillregnskap på SMS. Den viser en oversikt over de siste 12 måneder.

Les mer om spillevett og tiltakene man kan gjøre for å unngå at pengespill blir et problem.

Relaterte artikler