vikinglotto

Sprekkferdige premiepotter i Vikinglotto

1. premiepotten stanger i taket, og i tillegg: 2. premiepotten har spist seg meget voksen på det overskytende etter at storvinnerne har latt vente på seg flere uker på rad. Nå er den på ca. 75 millioner kroner.

VIKING-SPENNING: Etter flere uker med voksende pott, er det på tide med ny norsk storvinner. Blir onsdag 11. august kvelden?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:9. august 2021Endret:3. januar 2023

Heller ikke 4. august fikk 1. premiepotten i Vikinglotto bein å gå på. Nå har den stått på maks i flere uker, og 2. premiepotten vokser stadig som et resultat. Henholdsvis ca. 260 millioner kroner og ca. 75 millioner kroner er i spill før trekning onsdag 11. august.

Tidlig bursdag

For å finne siste norske vinner i Vikinglotto, må man helt tilbake til 14. juli, da hele tre norske spillere ble alene i verden om å sikre seg 2. premiepotten. To trøndere og én bergenser kunne juble over å ha splittet en premie på rundt 25 millioner kroner - altså 8,2 millioner kroner hver. Kvinnen fra Trøndelag kunne knapt tro sine egne ører da beskjeden kom om at hun nærmest kunne feire bursdagen en uke på forskudd: hun hadde nettopp blitt 8 millioner kroner rikere. Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer – Hvordan skal jeg få sove i natt? Det blir i hvert fall ikke tidlig i seng, for nå er det på plass med et lite glass. Nei, at jeg skulle oppleve dette. Jeg har så lyst til å gi deg en klem, men det får bli en åndelig klem, sa kvinnen til budbringeren fra Norsk Tipping.

På spørsmål om hva hun ønsker å bruke pengene på, svarte hun følgende:

– Jeg er litt usikker ennå, men det blir i hvert fall en skikkelig sydentur til neste år, for jeg lengter sånn etter varmen.

(I bakgrunnen høres ektemannnen).

– Ny bil, sier gubben. Jaja, vi skal vel bli enige om det her. Det bruker vi å bli, humret trøndelagskvinnen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.25 millioner euro 

Til trekning onsdag 11. august blir 1. premiepotten i Vikinglotto altså ca. 260 millioner kroner (maksimal førstepremiepott er 25 mill. euro og følger gjeldende kurs på trekningsdag). Det overskytende beløpet gikk som nevnt over til 2. premiepotten, som dermed vil ligge på ca. 75 millioner kroner. Tar man sjansen på å trasse oddsene, må man huske å legge inn kupongen før spillefrist.

Lykke til! 

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler