flax

Start den gode stemningen rundt festbordet med MillionFlax

Festbordet og julefesten starter helt av seg selv når du stikker ett MillionFlax i hver serviettring. Stemning, latter og moro. Bare vent og se. 

MILLIONFLAX: Har du MillionFlax på julefestbordet er du garantert moro, spenning og latter.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:10. november 2019Endret:2. januar 2023

Vil du ha superstemningen i juleselskapet? Sett festbordet med  MillionFlax som bordkort - nordmenns favorittlodd. 

Pynt med MillionFlax og stikk ett MillionFlax i serviettringen, eller legg et lodd på gjestenes tallerkener. Det er en nydelig icebreaker, gir alle litt spenning, moro og litt å snakke om og starter festen helt automatisk. 

  • Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax, og samtidig også liker muligheten til å vinne mindre premier?  I så fall er en juleversjonen av din favorittlodd i salg nå. Du kan vinne opp til en million. 

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

MillionFlax får du hos Norsk TIpping sine kommisjonærer.

MillionFlax kan du også skrap her

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler