extra

Starter du våren med å bli Extra-millionær?

Har du hatt en fin påske? Eller føler du at det mangler litt spenning og kanskje vinnerglede før du tar fatt på våren?  Blir du trukket ut som Extra-kandidat nå på tirsdag kan du oppleve akkurat det, og vinne opp til 2 millioner kroner. 

EXTRA: Tirsdag er det ny trekning på NRK med mange vinnermuligheter, både de som får brett, ramme, bilde og selvfølgelig Extrakandidaten kan vinne store premier. Hygge og spenning med Extra-trekningen.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:2. april 2018Endret:2. januar 2023

 

Extra mange vinnersjanser

Tirsdag er Extra-dag. Som vanlig har du hele 16 vinnersjanser per kupong, og hver tirsdag blir én heldig spiller trukket ut som Extra-kandidaten, og kan vinne hele 2 millioner kroner.

Denne spilleren trekkes ut tilfeldig blant alle som har spilt Extra før tirsdag klokken 17.00.

Størrelsen på premien til Extra-kandidaten avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av dem som vinneren har på sitt spillbrett, øker premien - opptil 2 millioner kroner.

Spill Extra og bli med på spenningen du også!

Ukens koseligste stund

 

Norsk Tipping har mange hyggelige spill men den koseligste trekningen hvor man samler seg i sofaen med termokanne og kuponger, det er Extra. Mange har vunnet både smått og stort, og vi ønsker akkurat deg velkommen til en koselig stund med Extra på NRK.

Kanskje du blir den neste som kan juble for en Extra fin tirsdagskveld? Husk å spille før tirsdag klokken 17.00

Spill Extra her

PS: Nå er Grasrotandelen enda mer verdt. Du kan gi 7 prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for å bli Extra-kandidaten er 1:360.000 per kupong.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 1 770 079

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 68 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2022: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 2 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler