Startet julaften med å skrape lodd - ble FLAX-millionær

Startet julaften med å skrape lodd - ble FLAX-millionær

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Startet julaften med å skrape lodd - ble FLAX-millionær

En kvinne fra Tønsberg fikk en helt annen start på julaften enn hun hadde tenkt seg. Kvinnen ble nemlig FLAX-millionær rett etter frokosten.

Kvinnen som ønsker å være anonym kjøpte vinnerloddet hos Kiwi Foyn i Tønsberg 20. desember. Hun ventet imidlertid med å skrape loddet til julaften.

Flax kan skrapes digitalt her

Det gjorde at hun fikk en helt annen inngang på julaften enn hun hadde forestilt seg.

Lot loddet ligge

- Jeg ventet noen dager med å skrape det. Jeg hadde så mye småtteri jeg skulle ordne til jul, så det ble bare liggende, sier kvinnen.

Les også: Ble FLAX-millionær på bittelille julaften

- Jeg skrapte alt på loddet på en gang, så sjekket jeg over til slutt. Da så jeg at jeg hadde skrapt frem 1 million tre ganger, men jeg var usikker på om jeg så riktig. Jeg tok på meg brillene og gikk bort ved vinduet for å se nærmere, og da så jeg at jeg hadde vunnet 1 million kroner. Da kjente jeg hjertepumpa slo fort, sier kvinnen. 



Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.



- Som å gå på skyer

Deretter bar det av gårde til kommisjonæren for å sjekke at alt stemte. Og det gjorde det!

- Noe så gøy! Det ble hyling og jubel i butikken, så heldigvis hadde jeg på meg maske. Da jeg gikk fra butikken, var det som å å på skyer. Tenk å vinne en million på selveste julaften. Noe så fantastisk, sier kvinnen

Flax kan skrapes digitalt her

Fysisk flax kan kjøpes hos Norsk Tippings kommisjonærer, i kiosker eller dagligvare. 

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408
  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45
  • Antall millionærer i 2019: 45
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)