flaxvinnerhistorie

Stian vant luksusbil - har ikke lappen

Stian Pisani skrapte fram en splitter ny Volvo XC60 T8 AWD R-design på Flax-lodd. Han har bare et lite problem.

JUBLER: Samboeren Maren trodde ikke helt på Stian Pisani da han fortalte henne at han hadde vunnet en BilFlax.bil. - Jeg måtte bruke litt tid på å overbevise henne, sier Stian.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:6. mai 2018Endret:2. januar 2023

Stian Pisani (28) fra Ulset i Bergen var innom Norsk Tippings app for å tippe denne helga og ble plutselig fristet til å skrape BilFlax.

Da han begynte å skrape, dukket det først opp én bil. Så to. Så tre! Og plutselig var han en Volvo XC60 rikere.

- Det tok noen sekunder før det gikk opp for meg at jeg hadde vunnet. Det var en deilig følelse, sier den glade vinneren.

Du kan skrape BilFlax her!

- Bilen ser helt rå ut

Stian har bare ett problem. Han har ikke lappen.  

- Jeg har bodd veldig sentralt og ikke hatt så stort behov for bil. Det må jeg rett og slett gjøre noe med nå. Dette er en veldig fin motivasjon, sier han og ler.

I tillegg er Stian nybakt far og forteller at dét også er en grunn til at han bør ta lappen.

- Hva synes du om BilFlax-bilen?

- Den ser helt rå ut – både sikkerhetsmessig og utseendemessig. Jeg er veldig fornøyd.

Slik er drømmebilen

Årets BilFlax-bil er en ladbar hybrid som er fullspekket med utstyr og kan kjøres på strøm, bensin eller begge deler. Den har over 407 hk, er full av avansert utstyr, har et nydelig R-sport-interiør og firehjulsdrift.

Artikkelen fortsetter under bildet.

LUKSUSBIL: Bilen lukter både miljøbevissthet, luksus og rå kraft. Foto: Volvo

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er nå seks biler igjen på de fysiske skrapeloddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang.

Skrap BilFlax 2018 for 25 kroner her og nå!

(Vinnersjansen for toppremien i BilFlax er 1: 312.525.)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler