vikinglotto

Storvinner sist uke – førstepremiepotten tilbake til start

Forrige uke vant en Oslo-kvinne 82,8 millioner kroner i Vikinglotto. Det betyr at onsdagens førstepremiepott rykker tilbake til start og er på ca. 31 millioner kroner.

RINGTE STORVINNEREN: Vinneransvarlig i Norsk Tipping, ringte forrige ukes storvinner i Vikinglotto.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:15. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Det er bare noen dager siden vi fikk en storvinner i Vikinglotto. Kvinnen som er bosatt i Oslo var den eneste som hadde prikket inn vinnerrekka og sopte inn hele førstepremiepotten på 82,8 millioner kroner.

Norsk Tipping fikk ikke tak i den nybakte mangemillionæren onsdag kveld. Først ved 14-tiden torsdag tok hun telefonen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


- La oss tidlig

– Vi la oss tidlig onsdag kveld, siden vi skulle på biltur dagen etter. Med telefonen på lydløs fikk jeg derfor ikke med meg at dere ringte, sa kvinnen.

Klokken 03 på natten våknet hun av seg selv, og tok da en titt på telefonen. Der så hun at det hadde ringt – fra et kjent nummer.

Les hele saken: Endelig svarte 82-millionersvinneren

– Jeg har lagret nummeret deres på telefonen, under Navnet "Norsk Tipping" med en del party-emojis bak, humret hun. Kvinnen vekket ikke samboeren og fortalte nyheten, det ventet hun med til morgenen.

– Jeg sa at jeg hadde vunnet en liten premie på Vikinglotto. Jeg ville ikke si hvor mye det var snakk om, siden vi skulle ut og kjøre i flere timer. Samboeren lurte på om det var såpass at vi kunne betale ned litt på billånet. Da svarte jeg at «det er det nok». Da ble det god stemning, sa Oslo-kvinnen.

Ny trekning onsdag

Neste Vikinglotto-trekning er 19. oktober. Førstepremiepotten vil være på ca. 31 millioner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

 

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler