lottofremside

Snart Supertrekning: Se hva Lene tatoverte da hun ble Lotto-millionær

Lene Tvenge fra Askim spøkte med at det var hun som var den eneste kvinnen fra Viken som vant i Supertrekning i fjor høst. Noen minutter senere kom Telefonen fra Hamar.

SPESIEL TATOVERING: Lene Tvenge har tatovert den den spesielle datoen da hun ble Lotto-millionær på armen.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:4. september 2023Endret:11. september 2023

Lørdag 17. september i fjor hadde Lene Tvenge (57) fra Askim i Viken tre rette på sin ordinære Lotto-kupong. Så kom pressemeldingen der det sto at en heldig kvinne var den eneste vinneren fra Viken i Supertrekning.

Tvenge, som var sammen med ektemannen og sønnen sin, spøkte med at det kanskje var hun som var den heldige fra Viken. Så, bare noen minutter senere ringte telefonen med et kjent nummer; 625 60 000 – Norsk Tippings vinnernummer.

Sjekk hvor mange deltakelser du har i høstens Supertrekning her

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Et år som Lotto-millionær

I høstens Supertrekning, 17. september i fjor, ble Lene Tvenge trukket ut som en av totalt 34 vinnere av 1 million kroner.

– Det ble et helt nytt liv etter den telefonen og opplevelsen der, ler Tvenge glad når vi snakker med henne igjen et år senere.

– Jeg har gjort alt jeg ønsket meg, forteller Tvenge og legger til at premien nå er så og si oppbrukt.

Det legger imidlertid ingen demper på det gode humøret og alt hun har kunnet gjøre med de ekstra kronene.

Rømte til Mexico for å gifte seg

– Jeg har blitt gjeldfri, kjøpt en bedre bruktbil, en ATV, ordnet vann og nye vinduer på hytta.

– Kjøpte meg også en del nye klær, etter å ha gått ned femti kilo, forteller hun.

Det største og kanskje mest livsendrende Tvenge har gjort etter å ha blitt Lotto-millionær, skjedde utenfor Norges grenser.

– Det ble også er ferietur til Mexico med giftemål og greier. Vi rømte til Mexico, det var ingen som visste om det, også giftet vi oss der, forteller hun glad.

MEXIKANSK BRYLLUP: Lene Tvenge og mannen under vielsen i Mexico, etter at de bestemte seg for å stikke av og gifte seg.Foto: Privat

Tatovert dagen hun ble millionær

For Tvenge har dagen da hun fikk Telefonen fra Hamar, vant 1 million kroner og fikk tittelen som Lotto-millionær, blitt en minneverdig dag hun aldri vil glemme.

– 17. september 2022 er en dato jeg husker godt og alltid vil huske, sier Tvenge og legger til:

– Jeg har til og med tatovert datoen. Det å vinne var virkelig et minne for livet.

SPESIELL DATO: Lene Tvenge har tatovert den spesielle datoen, da hun vant 1 million kroner i Supertrekning, på armenFoto: Privat

LES MER: Vi ringer ca. 35 ekstra Lotto-millionærer i høstens Supertrekning

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spøkte med at hun vant – så kom Telefonen fra Hamar

Da Telefonen fra Hamar kom i fjor, hadde Tvenge så vidt hørt om Supertrekningen. Så kom det frem at det kun var en kvinnelig vinner fra Viken. Tvenge forteller at hun, sønnen og ektemannen spøkte med at den ene Viken-vinneren kanskje var henne. Så ringte plutselig telefonen.

– Det gikk vel bare noen minutter før telefonen min ringte og Norsk Tipping lyste opp på skjermen, forteller hun glad og legger til at hun hadde lagret vinnernummeret 625 60 000.

– Så nå vet jeg veldig godt hva Supertrekning er, og jeg vet at neste mulighet nå er 16. september, sier Tvenge og legger til at hun fortsatt spiller Lotto og er klar for en ny Supertrekning.

FEIRING: Lene Tvenge hadde god grunn til å feire den litt spesielle lørdagen i september i fjor. Her er Tvenge sammen med ektemannen og sønnen, rett etter å ha mottatt telefonen og gratulasjoner fra Norsk Tipping.Foto: Privat

Gratis å drømme

En millionpremie skjer aldri for de fleste, og sjeldent mer enn én gang for de få. Tvenge er klar på at hun har hatt flaks og føler seg heldig som kan omtale seg selv som Lotto-millionær.

– Det er flere som har sagt at nå har jeg brukt opp flaksen min. Nå er det noen andre sin tur til å være heldige, ler hun.

Likevel har hun ikke gitt helt opp å være heldig en gang til.

– Jeg tenker at det uansett er gratis å drømme. Det koster ingenting, så det må være lov.

Og opplevelsen med å vinne i Lotto, er en følelse og en opplevelse hun aldri kommer til å glemme.

– Det var kjempeartig å vinne. Utrolig gøy. Så jeg gjør gjerne det en gang til, avslutter hun glad.

Fem kjappe om Supertrekning

Lurer du på hva Supertrekning er og hvordan du deltar? Her får du fem kjappe svar på hvordan denne ekstratrekningen i Lotto fungerer og hvordan man deltar. 

  • Supertrekning inntreffer fire ganger hvert år – til påske, sommer, høst og jul.

  • I disse trekningene trenger man ingen rette tall for å vinne. 

  • Det er ca. 35 ekstra vinnere som trekkes ut lørdag 16. september. Disse trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning (24. juni).

  • I trekningen vil du ha like mange lodd i hatten som antall rekker spilt siden lørdag 24. juni 2023.

  • Supertrekningen er i tillegg til den vanlige Lotto-trekningen. Det betyr at man også kan bli millionær dersom man får sju rette denne kvelden.

Her kan du sjekke hvor mange deltakelser du har i årets tredje Supertrekning

Vinnersjanse Supertrekning: ca. 1:5,5 mill. per rekke.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler