lottovinnerhistorie

Supertrekning: Én millionær tar ikke telefonen

Lørdagens Supertrekning resulterte i 37 ferske Lotto-millionærer. Mandag ettermiddag har én av vinnerne fortsatt ikke tatt telefonen.

UBESVARTE ANROP: Norsk Tippings vinnerteam har ikke fått svar hos alle Supertrekning-millionærene, men vil forsøke igjen søndag.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:16. desember 2023Endret:18. desember 2023

Lørdag var det duket for årets siste Supertrekning der 37 Lotto-spillere fikk tittelen «Lotto-millionær», etter å ha vunnet 1 million kroner i Supertrekning.

I tillegg var det to andelsbanker blant million-vinnerne, der det ble til sammen 20 vinnere av 100 000 kroner.

Lørdag kveld fikk samtlige vinnere oppringning fra Telefonen fra Hamar. Mandag formiddag har en av vinnerne fortsatt ikke svart på telefonen.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Én vinner svarer ikke

Dette er vinneren som ikke har tatt telefonen:

  • Kvinne fra Oslo

Artikkelen oppdateres.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Derfor ønsker vi å komme i kontakt med vinnerne

Grunnen til at vi ønsker å snakke med vinnerne er at vi vil sørge for at de er klare over premien, dele våre gratulasjoner, samt få delt nødvendig praktisk info vedr konto og utbetaling og premien. I tilfeller med større premier tilbyr vi også økonomisk og juridisk veiledning via vår samarbeidspartner på området, Advokatfirmaet Dehn.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler