extra

Ta kosen tilbake - med Extra

Kalde temperaturer over store deler av landet gir laber vårstemning, men det er varme og kos med Extra. Tirsdag kveld kan man bli med på ukas luneste trekning og vinne opptil 2 millioner.

EXTRA: Det er igjen en koselig Extra-trekning på NRK 2 kl. 18.45. Topp stemning og mulighet til å vinne opptil 2 millioner kroner.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:3. mai 2021Endret:2. januar 2023

Våren lar vente på seg. Selv om det er snøklokker og ikke tulipaner man får et glimt av mellom byger og vindkast, og værgudene fortsatt er litt vår-vrange, så gir tirsdager en god mulighet for å ta kosen og varmen tilbake! 

Tirsdag kveld kan man igjen kroe seg i sofaen, fyre i ovnen, ta frem kaffekanna og noe godt, for da er det Extra-trekning på NRK 2 kl. 18.45. 

Oppussing i vest

Forrige uke var det en heldig spiller fra Vestland, nærmere bestemt Søreidgrend i Bergen, som ble trukket ut som Extra-kandidat. Det gikk ikke helt veien da tallene var helt ville, men 281 585 kroner ble uansett hans. 

- Dette ble jo en flott premie uansett. Jeg er i ferd med å pusse opp litt i huset, så pengene skal brukes fornuftig, forteller den fornøyde vinneren da Norsk Tipping tok kontakt etter TV-sendingen. 

Det var også andre som vant fine premier. Blant andre en heldig spiller fra Nordvågen fikk første brett og det ga 371 845 kroner rett i jakkeforet. 

Les mer om forrige ukes vinnere her.

Dette er Extra

Extra er et bingolignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner.  Extra kan man spille både digitalt og i butikk.

Ord og uttrykk i Extra

I Extra er det 16 vinnermuligheter. En tilfeldig spiller trekkes ut som Extra-kandidat, og får muligheten til å vinne inntil 2 millioner kroner. Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet.

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen. Det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Telefonen fra Hamar

Er man skikkelig heldig blir man kontaktet av Norsk Tippings vinnertelefon på 625 60 000. Her kan det være smart å lagre nummeret. 

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler