flax

Tenk om sommer'n ender med 1 mill. ekstra på konto

Uansett hvor du er i sommer så kan du ha Flax ...

SOMMER, SOL OG FLAX: Tenk om picnicen ender i 1 million?Foto: Tina Wasa Kartomten
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:23. juni 2023

Et sikkert sommertegn fra oss er at sommervarianten av MillionFlax nå er ute i butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Med det startet vi med blanke ark og nye millionpremier bak skrapefeltene.

Hvem vet? Kanskje ender du opp med å skrape deg frem til en premie på 1 million kroner i sommer – enten du nyter roen på fjellet, brisen fra sjøen, varmen i hagen, sanker nye opplevelser i utlandet eller tilbringer sommeren på jobb.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kunstneren bak illustrasjonen

Har du lagt merke til hvor fint det ferske MillionFlax er? Det er Renate Thor sin fortjeneste.

Thor bor i Oslo hvor hun jobber som illustratør, kunstner og grafiker. Arbeidet hennes kjennetegnes av lekenhet, og dristige komposisjoner og fargebruk. Thor har utdannelse fra både Westerdals School of Communication og Kunsthøgskolen i Oslo.

SOMMER-FLAX: Nå ute i butikker, kiosker og bensinstasjoner i nærheten av deg.Illustrasjon: Norsk Tipping

Her kjøper du MillionFlax

MillionFlax kan kjøpes hos over 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også skrapes digitalt via Norsk Tippings nettsider eller app – da med noe mindre skrapestøv.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler