extra

Tirsdag kan bli en Extra bra høstkveld

Forrige tirsdag kom det noen gledestårer da Extra-kandidaten innså at hun hadde vunnet stort. På tirsdag kan det bli deg!

SPENNING: Får du en Extra-premie på tirsdag?Foto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:7. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Frister det med ekstra mange vinnersjanser? Da er Extra noe for deg. En kupong gir nemlig 16 ulike muligheter til å vinne en premie, hvor toppremien er på 2 millioner kroner. 

Tårevåt seier

1. oktober ble kvinnen fra Nome i Telemark trukket ut som Extra-kandidat. Hun var på jobb da vi forsøkte å få kontakt, så det var først dagen derpå at kvinnen kunne slippe både både jubel og tårekanaler løs. Da hadde hun nemlig fått undersøkt hvem som hadde ringt gjentatte ganger tirsdag kveld, og ikke minst registrert en hyggelig endring på konto.

- Jeg var på jobb da jeg fant det ut, og da kom det noen tårer, sier den glade vinneren.

Les hele hennes vinnerhistorie her.

Hva er Extra?

Extra er et tallspill med klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall av totalt 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet. Hovedvinneren trekkes uavhengig av antall rette – alle som spiller er med i den trekningen.

Hver tirsdag blir også en Extra-spiller tilfeldig trukket ut som Extra-kandidat. Det betyr at den heldige spilleren får anledning til å spille om hele 2 millioner kroner. 

Selv om du ikke skulle bli trukket ut som Extra-kandidat på tirsdag, kan du likevel vinne opp til flere hundre tusen kroner i Extra. En Extra-kupong består nemlig av 16 ulike vinnersjanser med små og store premier. 

Se Extra på NRK 2 tirsdag klokken 19:55.

Vil du være med i trekningen om å bli Extra-kandidaten?

Spill Extra før tirsdag klokka 17.00!

Lykke til!

(Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler