extra

I kveld kan vi få årets første toppremie-vinner i Extra

Årets to første Extra-trekninger har resultert i én millionær. Tirsdag trekker vi en ny Extra-kandidat, som med litt ekstra flaks kan sikre seg årets første toppremie.

EXTRA-KOS: Tirsdag er det igjen klart for Extra, der du med en ekstra-kupong har hele 16 vinnersjanser.Ida Glorvigen Hanstad
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:15. januar 2024Endret:16. januar 2024

Hver tirsdag blir én tilfeldig Extra-spiller trukket ut som kveldens Extra-kandidat og får med det sjansen til å vinne inntil 2 millioner kroner.

Så langt i 2024 har kun én av to Extra-kandidater vunnet over 1 million kroner, men ingen har til nå sikret seg toppremien.

Kanskje får vi årets første toppremievinner tirsdag 16. januar?

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Alltid flere vinnere

Det er imidlertid ikke bare Extra-kandidaten som sikrer seg gjev premie: Alle som får fullt bilde, ramme og brett stikker også av med gevinster, og blir man først kan det vanke solide beløp.

Forrige uke var det én heldig kvinne fra Jevnaker som hadde første brett og vant 280 680 kroner. En vinner ble det også på første ramme, der en kvinne fra Lindesne vant 100 240 kroner.

En tredje kvinne var den første til å få bilde på sitt brett, noe som resulterte i en premie på 60 145 kroner.

Extra-kandidaten, en kvinne i 60-årene fra Ringsaker i innlandet, vant kveldens største premie på 619 665 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Extra

I Extra trekkes det 47 av totalt 75 tall. Akkurat som i bingo forholder man seg til spillebrett, hvor hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. En kupong har 2 spillebrett.

 • Første bilde går til første spiller(e) som fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet

 • Første ramme vinnes av den eller de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet

 • Første brett vinnes av den eller de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall

 • Bilde vinnes av samtlige som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 Extra-tallene er trukket

 • Ramme vinnes på samme måte som bilde: alle som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet etter at Extra-tallene er trukket

 • Brett vinnes av samtlige som har fylt hele spillebrettet ved trekningens slutt

 • Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

I tillegg trekkes det ut en Extra-kandidat hver tirsdag som får muligheten til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. Med andre ord vinner over 20 000 personer smått og stort hver tirsdag.

Lykke til!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

 • Antall millionærer i 2023: 23

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler