eurojackpotvinnerhistorie

Kveldens førstepremiepott er på ca. 630 mill.

Fredag fikk vi tre norske Eurojackpot-millionærer. Ingen forsynte seg av førstepremiepotten som tirsdag dermed blir på ca. 630 mill.

POTTEN HAR ØKT: Tirsdag er det klart for ukens første Eurojackpot-trekning, og førstepremiepotten er på ca. 630 mill.Mari Lehtisalo
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:31. mars 2024Endret:2. april 2024

Fredag vant en mann fra Vestfold og en mann fra Eidsvoll i Akershus hver sin tredjepremie på 1 856 335 kroner hver i tredjepremie. Dessuten vant en kvinne fra Førde i Sogn og Fjordane den norske tilleggspremien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Pengene skal gå til bolig

Eidsvoll-mannen var kjempeglad for å vinne 1,8 mil, Han hadde tilfeldigvis en kupong inne.

– Jeg fikk høy puls. Dette var overveldende. Jeg spiller egentlig ikke Eurojackpot så ofte, men jeg leverte inn en kupong i dag, sa nybakte Eurojackpot-millionæren.

Slik fungerer andelsbank

Andelsbank er en måte å sikre seg flere "lodd i hatten" for å kunne vinne gjennom systemspill. For hver andel du kjøper betaler du en tidel av totalinnsatsen. Vinner du, deler du premien med de 9 andre som er med. På kvitteringen vil det fremgå hvilke system du har spilt og hvor mange andeler du har.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tirsdagens potter

Tirsdag 2. april er det ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 630 millioner kroner, mens andrepremiepotten blir på ca. 27 millioner kroner.

Og som vanlig har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler