extra

Ikke glem Extra i kveld - to millioner kroner i potten

Ny uke - og nye Extra-muligheter på tirsdag, der det som vanlig er hele 16 ulike premiemuligheter - med to millioner kroner som mulig toppremie. 

HUSK EXTRA: Mange premiemuligheter - og to mill. i potten som vanlig tirsdag kveld.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:14. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Mens høstmørket kryper innover oss, er det godt å se fram til en hyggelig Extra-trekning tirsdag kveld. Men en gyldig kupong har du 16 vinnermuligheter.

Og for den som blir trukket ut som Extra-kandidat, er det et altså et millionbeløp som blinker i det fjerne. 

Spill Extra her før kl. 17.00 tirsdag!

Ny sykkelbukse

Forrige ukes Extra-kandidat, Jan Erik Gussiås, hadde levert en femukerskupong, noe han var meget glad for. Resultatet ble nemlig 1,4 millioner kroner inn på konto - etter at tre av tallene på vinnerbrettet gikk inn. 

Moldenseren var svært glad da Norsk Tipping snakket med ham etter trekning. Og han hadde allerede rukket å legge noen planer for premiepengene.

- Nå skal vi kjøpe oss båt, konstaterte han - og la til at pengene også skulle få andre bein å gå på.

- Det første jeg skal kjøpe er vel noe så kjedelig som nye vinterdekk. Så blir det vel ei ny sykkelbukse og ny overdel. Neste tirsdag skal jeg på spinning, men dere er hjertelig velkomne til å ringe igjen, sa en lattermild Gussiås. 

Hva er Extra?

Extra er et tallspill med klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall av totalt 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet. 

Hver tirsdag blir også en Extra-spiller tilfeldig trukket ut som Extra-kandidat. Denne trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt, og er uavhengig av hvor mange rette en har. Det betyr at den heldige spilleren får anledning til å spille om hele 2 millioner kroner. 

Selv om du ikke skulle bli trukket ut som Extra-kandidat på tirsdag, kan du likevel vinne opp til flere hundre tusen kroner i Extra. En Extra-kupong består nemlig av 16 ulike vinnersjanser med små og store premier. 

Se Extra på NRK 2 tirsdag klokken 19:55.

Spill Extra her før kl. 17.00 tirsdag! 

(Vinnersjanse per kupong er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler