kenovinnerhistorie

To Keno-millionærer på en kveld

To heldige vestlendinger hadde hellet med seg i Keno-trekningen torsdag forrige uke.

DOBBELT OPP: To heldige Keno-spillere, begge fra Vestland, sikret seg millionpremie i Keno og en telefon fra Norsk Tipping.Farknot Architect - stock.adobe.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. mars 2024

Keno-trekningen torsdag forrige uke resulterte i jubel hos to ekstra heldige Keno-spillere, som begge sikret seg hver sin millionpremie.

En kvinne fra Austrheim i Vestland hadde alle kveldens trukne tall på sin kupong på Keno-nivå 9 med rekkepris 50 kroner, noe som resulterte i en premie på 2 500 200 kroner.

Samtidig hadde også en annen vestlending, en mann fra Bergen, alle kveldens trukne tall på sin kupong på Keno-nivå 10 med rekkepris 10 kroner. Han vant nøyaktig 2 millioner kroner.

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

Full jubel

– Nå står det «I alle dager» på mobilen min, stråler kvinnen glad når vi snakker med henne noen dager etter at hun vant.

– Det var kjempeartig. Jeg fulgte med på trekningen. Da det siste tallet kom og jeg hadde det, ble det full jubel her, forteller hun.

Noen premieplaner har også den ferske millionæren rukket å tenke ut:

– Jeg er godt i gang med å bruke litt av premien allerede. Planen er å dele med mine nærmeste, og barna mine har allerede fått litt, sier hun, og legger til at hun skal ta en prat med banken om hva som kan være lurt å gjøre med den fine Keno-premien.

Vinnerkupongen leverte hun på mobil.

Meget fornøyd

Også en mann fra Bergen kunne juble etter torsdagens Keno-trekning. Med en innsats på 10 kroner, var mannen svært fornøyd med resultatet.

– Det er sjeldent jeg spiller Keno. Jeg skulle egentlig levere et annet spill, men endte med en 10-er på Keno, forteller den ferske Keno-millionæren.

Bergenseren hadde ingen konkrete planer for premien, men påpekte at han skulle tenke seg godt om og bruke pengene med omhu.

Kupongen leverte han på mobil.

Keno
14. mars 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette er Keno

Keno har trekning hver dag, og man kan levere frem til kl. 20.00 hver kveld og en halvtime etter leveringsfristen får man vite resultatet.

Her kan man spille Keno

I hver trekning trekkes det ut 20 tall (av totalt 70). Keno-nivået sier noe om hvor mange tall man spiller med, og Haugesund-mannen hadde altså 10 tall i sin rekke. Samtlige var blant de uttrukne tallene, og det betyr toppremie.

I Keno er premien fast, dvs. den er en odds som man ganger med rekkeprisen. Får du inn 10 tall på Keno-nivå 10, er oddsen 200 000 – og 200 000 ganger 10 kroner i rekkepris betyr 2 millioner kroner i premie.

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 2 717 567

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 6

  • Antall millionærer i 2023: 8

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 5 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler