flaxvinnerhistorie

To unge menn vant hver sin BilFlax-Volvo: – Jeg rister i hele kroppen

Den siste uken har to menn fra Østlandet skrapt seg frem til hver sin splitter nye Volvo XC40 med BilFlax.

NY BIL: De to unge mennene kan se frem til å få hentet ut hver sin splitter nye Volvo XC40.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. oktober 2023

I løpet av én uke har to menn i 20- og 30-åra hatt maks flaks og skrapt frem hver sin splitter nye Volvo XC40 på BilFlax.

Ikke sovet i natt

Den ferskeste BilFlax-vinneren er en mann (23) fra Vestby i Viken. Han trodde først han hadde skrapt et test-spill på mobilen og var derfor usikker på om han virkelig hadde vunnet.

– Jeg har ikke klart å tro helt på det. Jeg trengte denne bekreftelsen, så tusen takk for at du ringte, sier den unge mannen når vi snakker med han torsdag formiddag.

– Jeg skrapte først tre MillionFlax, men så tenkte jeg at jeg aldri kom til å vinne uansett. Da kjøpte jeg et BilFlax-lodd også dukket det opp tre Volvo-symboler. Det er helt utrolig, sier han og ler.

23-åringen var både rørt og sjokkert over å ha vunnet, og la ikke skjul på at han gledet seg veldig til å få sin nye bil.

– Jeg har ikke sovet i natt fordi jeg har tenkt så mye på om dette virkelig kunne stemme. Jeg rister i hele kroppen, så det er bra jeg sitter, sier han med skjelven stemme.

Måtte ta screenshot

En 36 år gammel mann fra Søndre Land i Innlandet ble årets ellevte BilFlax-vinner. Etter et par dager fikk vi tak i mannen, som hadde fått tid til å la overraskelsen og sjokket synke inn.

– Jeg har fått fordøyd det noen dager, så jeg er over det største sjokket nå, sier den fornøyde mannen.

36-åringen sier han har slitt litt med bilen han har, men at det var tilfeldig at han kjøpte fire BilFlax-lodd.

– Jeg hadde en hundrelapp stående på spillekontoen som jeg brukte. Jeg tenkte egentlig ikke over hvilken bil jeg kunne vinne.

På det fjerde og siste loddet dukket det imidlertid opp en hyggelig overraskelse.

– Jeg lurte først på om det var kødd, så jeg tok en screenshot av gevinsten, forteller mannen, som fortsatt ikke har fortalt noen om premien.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Seks kjappe fakta om Volvo XC40

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Ny Volvo i høst?

I butikker, kiosker og bensinstasjoner landet rundt ligger det ferske lodd som venter på å bli skrapet. Har du ekstra flaks kan det være deg som ender opp med en helt ny Volvo XC40.

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler