jokervinnerhistoriefremside

Tor-Erik gikk til topps i Joker – vant over 2,1 mill.

Det ble full jubel hjemme hos Tor-Erik Stenberg da han ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Stemningen ble ikke dårligere da jokeren dukket opp og sørget for toppremie.

JOKER-MILLIONÆR: Tor Erik Stenberg fra Mysen tok selv opp/ned-valgene i Joker da han ble trukket ut som Joker-kandidat 8. november.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:8. november 2023

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det Tor-Erik Stenberg (69) fra Mysen i Viken som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Stenberg var dermed sikret en inngangspremie på 431 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 2 153 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Klart jeg skal være med

– Nå begynner jeg å bli svett her, sier Stenberg glad når Norsk Tipping presenterer seg på telefonen onsdag kveld.

Da Stenberg får beskjed om at han allerede er sikret 431 000 kroner i premie bryter han ut i latter, mens datteren jubler i bakgrunnen.

– Jeg blir med! Denne muligheten får man bare en gang i livet, så det er klart jeg skal være med, stråler Stenberg glad.

Joker på det andre tallet

Stenberg tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

9 - 4 - 6 - 3 - 8

Det kunne ikke gått stort bedre for Stenberg . Treff på første tall og et hakk opp på premiestigen, før jokeren dukket opp og sendte han til topps på premiestigen. Stenberg kan dermed glede seg over at nøyaktig 2 153 000 kroner er på vei til hans konto.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Må ta meg en dusj

– Jeg er helt svett. For en utrolig opplevelse dette var, sier Tor-Erik Stenberg fornøyd og glad når vi ringer tilbake etter tv-trekningen.

Stenberg forteller at både kona og dattera var tilstede mens han tok valgene, og som man kunne høre på tv-sendingen ble det full jubel da jokeren dukket opp.

– Det hørtes ut som det var fullt hus her, men det var bare oss tre, ler den ferske Joker-millionæren.

Hva premien skal brukes på har Stenberg allerede noen planer for.

– Vi skal på cruise med noen venner, så da kan vi kose oss litt ekstra der, sier Stenberg og legger til at han også skal dele litt av premien med barna sine.

– For en lykkedag dette ble. Jeg dusjet i går, men nå er jeg så svett av glede og spenning, så jeg må ta meg en dusj, avslutter Stenberg lattermildt.

Kupongen hadde Stenberg kjøpt på mobil.

Én andrepremievinner vant over 260 000 kroner

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Nesten 20 000 store og små premier ble delt ut denne onsdagen til heldige vinnere. Blant disse var det kun én heldig spiller som hadde 5 rette. Vedkommende sikret seg dermed en premie på 265 960 kroner.

Joker
8. november 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser allerede onsdag

Allerede kommende lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto-trekningen. Potten vil da ligge på ca. 1,9 millioner kroner

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler