lotto

Trine vant 100.000,- på direkten: - Må ta meg en bolle!

Trine Rand satt tilbakelent og surfet på internett ved 19-tiden torsdag, da Norsk Tipping ringte for å gratulere henne som 100.000-kronersvinner. Til slutt klarte vi å overbevise den tvilende stryningen om at det var sant.

100.000,- TIL STRYN: Pernille Storholm Skaret (t.v.) og Ingrid Roterud Mathisen gratulerte nok en vinner med 100.000 kroner fra et Halloween-inspirert studio torsdag kveld.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:31. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Mandag til og med fredag denne uka er det daglige direktesendinger på Norsk Tippings Facebook-side, der vi hver kveld klokken 19.00 trekker ut og ringer en vinner av 100.000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen, er å ha en gyldig Lotto-kupong denne uka - samt at du har registrert deg med navn og telefonnummer på Lotto.no

Spill Lotto her!

- Alvorlig?

Torsdagens vinner var av den noe mistenksomme sorten. I hvert fall var det ikke helt lett å overbevise Trine Rand fra Stryn om at hun nettopp hadde vunnet 100.000 kroner da vi ringte henne på direkten fra vårt Facebook-studio. 

- Er det helt alvorlig?, spurte hun tvilende.

- Ja, det er helt sant!

- Nei, dette tror jeg ikke på. Dette er tull!, utbrøt hun. 

Mens konfettien ennå ikke hadde lagt seg i studio, prøvde vinneren å samle seg - mens hun fortsatt ikke hadde sluppet helt taket på tvilen. 

Nettopp kjøpt leilighet

Da vi tok kontakt igjen etter sending, klarte vi imidlertid å overbevise henne. I tillegg fikk vi litt hjelp av venner og bekjente av Rand, som sendte gratulasjonsmeldinger etter å ha sett sendingen.

Det er ingen tvil om at det var en svært glad vinner vi snakket med.

- Guriland, dette er bare helt utrolig! Nå må jeg ta meg en bolle, sa hun - og strakte seg mot baksten hun hadde laget tidligere på kvelden.

- Du har vunnet 100.000 kroner; hva skal de brukes til?

- Vi har nylig kjøpt oss leilighet, så de pengene kommer veldig godt med.

- Du ble ganske overrasket?

- Ja, virkelig. Dette er helt fantastisk!

Spill Lotto her!

(Artikkelen fortsetter under videoen).


Én sjanse til - og ikke glem lørdag!

Fredag kveld kl. 19.00 er det klart for nok en direktesending, der vi trekker den siste personen som vinner 100.000 kroner. For å være med i trekningen, må du altså ha en gyldig Lotto-kupong og ha registrert deg på Lotto.no med navn og telefonnummer. 

Lørdag 2. november er det ekstratrekning i Lotto, hvor vi skal trekke fem Lotto-spillere som vinner én million kroner hver. Det spesielle er at vi først deler alle Lotto-spillerne inn i fem aldersgrupper, og så trekker vi én millionvinner i hver av dem.

Les mer om ekstratrekningen lørdag 2. november her

  • Vinnersannsynlighet for Facebook-trekningene: 1: antall registrerte deltakere per dag.

  • Vinnersannsynlighet for ekstratrekningen på lørdag er 1:antall innleverte rekker i hver aldersgruppe.

  • Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler