flaxvinnerhistorie

Trønder ga tidenes gave til seg selv: - Nå skal jeg kose meg

Ei dame fra Trøndelag fikk sjokk da hun skrapte frem toppremien på GaveFlax torsdag kveld.

AVSLAPPENDE: Den nybakte vinneren kan se frem til en ferie etter at hun vant 250.000 kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:31. august 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg ble både sjokkert og overrasket da jeg skjønte hva som hadde skjedd, sier den lykkelige vinneren fra Midtre Gauldal kommune i Trøndelag og ler godt.

Torsdag kveld skrapte hun frem toppremien på GaveFlax, og dermed kunne hun juble for hele 250.000 kroner i premie. Ingen dårlig gave å gi seg selv!

- Jeg pleier å kjøpe noen lodd innimellom, men har aldri vunnet så mye, forteller kvinnen og legger til at hun har planen klar for premien:

- Jeg skal dele litt med familien, dra på ferie og rett og slett bare kose meg, sier hun fornøyd.

Vi gratulerer!

GaveFlax er den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i. Det er også den ultimate gaven til den som har alt. Oddsen for å vinne er 1:2, det vil si at i snitt vinner du på hvert andre GaveFlax-lodd.

Kjøp GaveFlax hos din kommisjonær eller skrap et av våre mange digitale Flax-lodd her!

(Vinnersannsynlighet toppremie GaveFlax: 1: 250.000)


 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler