extra

Extra: Ukas hyggeligste trekning

Når våren så langt kun har bydd på skyer og regn, er det godt å vite at man i kveld kan bli med på ukas luneste trekning og vinne opptil 2 millioner kroner.

KOS: Dårlig vær er en fin-fin unnskyldning til å finne fram både favorittgenser og Extra-kupong.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. mai 2021Endret:3. januar 2023

En nitrist værmelding spår grå dager hele uken. Man trenger med andre ord ikke å ha et snev av dårlig samvittighet for å ta på koseantrekket og krølle seg opp i sofaen med Extra-trekningen. Slå på NRK 2 kl. 18.45. 

God stemning i nord

Forrige uke var det en heldig spiller fra Trøndelag, nærmere bestemt Inderøy, som ble trukket ut som Extra-kandidat. Med to tall riktig plassert på brettet, klatret han nesten til topps, og dro dermed hjem en pen sum på 1 590 420 kroner. 

Mannen, som var noe skeptisk i forkant av trekningen, var godt fornøyd med premien.

- Det var bra spent her. Da det tredje tallet gikk inn var vi virkelig på hugget. Nei, dette ble en meget fin aften. Nå skal vi nok feire litt, sa han fornøyd.

En annen som nok også var fornøyd med resultatet av forrige trekning, var en heldig mann fra Sarpsborg i Viken som ble alene om å ta første brett og kan gå våren i møte med 362 030 kroner ekstra å rutte med.

Dette er Extra

Extra er et lotterispill som minner om Bingo, og hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner.  Extra kan man spille både digitalt og i butikk.

Ord og uttrykk i Extra

I Extra er det 16 vinnermuligheter. En tilfeldig spiller trekkes ut som Extra-kandidat, og får muligheten til å vinne inntil 2 millioner kroner. Størrelsen på premien avgjøres ved at det trekkes seks tall. For hvert av disse seks tallene Extra-kandidaten har på sitt spillebrett, jo høyere premie får vedkommende.

I tillegg til denne premien er det flere premier som er basert på hvor mange riktig hovedtall man har på spillebrettet.

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

En siste premiemulighet er Extra-sjansen. Det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Telefonen fra Hamar

Er man skikkelig heldig blir man kontaktet av Norsk Tippings vinnertelefon på 625 60 000. Her kan det være smart å lagre nummeret. 

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler