flaxvinnerhistorie

Vant 10 000 kroner i måneden i 10 år på Flax for Livet

En mann i 30-årene fra Notodden i Vestfold og Telemark skrapet seg frem til en premie som vil vare i lang tid fremover.  

FLAX FOR LIVET: De største premiene i Flax for Livet har man med seg lenge og utbetales over 5,10 eller 20 år.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:28. februar 2022Endret:3. januar 2023

Kvelden lørdag 26. februar fikk en brå vending for mannen fra Notodden som hadde sett for seg en helt vanlig lørdagsaften. Han hadde akkurat lagt toåringen for kvelden og tok seg en pause. Mannen gikk inn på Norsk Tippings app for å levere Lottokupong og bestemte seg etterpå for å prøve seg på et par Flax for Livet lodd. På det andre loddet kom overraskelsen. 

- Da kom det opp at jeg hadde vunnet 10 000 kroner i måneden i 10 år. Det var uventet, sa mannen om vinnerøyeblikket. 

Kona var ute en tur, men da hun kom hjem fikk hun beskjeden. 

- Hun trodde ikke på meg først, men jeg fikk tatt skjermdump av mobilen som jeg viste henne. Det var veldig artig, forteller den glade vinneren. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Litt hver måned

Premien utgjør totalt 1,2 millioner kroner som blir delt opp og utbetalt månedlig de neste 10 årene. 

- Jeg syns det er en fin måte å motta premien på. Man får liksom ikke hele beløpet i fanget med en gang, og dermed er det lettere å innse at det skal vare evig. På denne måten får man litt overskudd og kan bruke det på hva man ønsker, om det er oppussing eller noe annet, sier vinneren.

Selv om notoddingen vant en stor premie, som varer lenge er det allikevel bare den nest gjeveste premien på loddet. Toppremien i Flax for Livet er nemlig enda større; 20 000 kroner i måneden i 20 år, som utgjør totalt 4 800 000 kroner. 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler