flaxvinnerhistorie

Vant 10 000 i måneden i 10 år fremover

En kvinne fra Trøndelag kjøpte seg et Flax For Livet-lodd da satt på ferja til Trondheim. Hun trodde ikke sine egne øyne da hun så hun hadde vunnet.

FORNØYD: En kvinne fra Trøndelag vant 10 000 kroner i måneden i 10 år fremover.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:9. mai 2024

Kvinnen var på vei til Trondheim sammen med familien. Hun satt i bilen om bord på ferja og slappet av. Da fant hun ut at hun skulle kjøpe seg et digitalt Flax-lodd på mobilen.

Valget falt på Flax For Livet.

Kvinnen skrapte loddet og trodde knapt det hun så da det sto at hun hadde vunnet 10 000 kroner i måneden i 10 år fremover.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Er veldig glad

– Jeg gikk ut av bilen for å finne mannen min. Jeg fortalte hva som hadde skjedd, men han trodde ikke på meg, forteller kvinnen.

Etter hvert som det sank inn hos den nybakte Flax-vinneren at hun hadde vunnet 10 000 kroner i måneden i 10 år fremover, var det selvsagt stor glede.

– Jeg er kjempeglad. Jeg skal bruke noe av pengene til å betale ned på huslånet. I tillegg skal sønnen få noen kroner, sier kvinnen fornøyd.

Hun røper også at det blir en aldri så liten feiring.

– Det blir det i kveld. Jeg har kjøpt inn bobler, sier hun.

Slik fungerer Flax for Livet

Flax for Livet er Flax-loddet med den høyeste toppremien: 20 000 skattefrie kroner hver måned i 20 år. Til sammen blir dette 4,8 millioner kroner.

I tillegg til hovedpremien finnes også to andre større premiemuligheter: 10 000 skattefrie kroner i måneden i 10 år, og 5 000 skattefrie kroner per måned i 5 år.

Skrapeloddet inneholder tre spill, og i tillegg til de største premiene finnes det en rekke andre pengepremier.

Flax for Livet har en pris på 50 kroner loddet, og vinnersjansen på toppremien er 1:900 000.

Det finnes også et mindre Flax for Livet-lodd som koster 10 kroner og kun inneholder ett spill. Finner man tre Flax for Året-symboler her, vinner man ett år med litt ekstra frihet: 10 000 kroner i måneden i tolv måneder. Vinnersjansen på toppremien på Flax for Året er 1:1 000 000.

Flax kan skrapes digitalt her

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler