kenovinnerhistoriefremside

Keno-millionær: – Klarer ikke å snakke når jeg gråter

Torsdag var det en kvinne fra Porsgrunn sin tur til å kjenne på følelsen av å vinne 2 millioner kroner.

VINNEØYEBLIKK: En kvinne fra Porsgrunn fikk kjenne på vinnergleden i Keno.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:6. oktober 2023

Onsdag kveld vant en mann fra Harstad 4 millioner kroner i Keno. Samme tidspunkt kvelden etter var det en kvinne i 30-åra fra Porsgrunn i Vestfold og Telemark som hadde hellet med seg – hun ble nemlig også Keno-millionær. Hun ble dermed ukens andre Keno-millionær.

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

Bomullshode

Vinnerøyeblikket til kvinnen var torsdag kveld. Fredag formiddag ringte vi kvinnen for å gratulere henne med 2 millioner i premie.

– Jeg vet at jeg har vunnet. Jeg er fortsatt helt i hundre, er kvinnen første reaksjon når vi presenterer oss. Deretter blir det stille.

– Beklager! Jeg klarer ikke snakke når jeg gråter, forklarer hun.

En kombinasjon av glede og lite søvn gjorde det ikke lettere for kvinnen å holde tilbake gledestårene fredag.

– Jeg sjekket resultatene omtrent rett etter at de kom ut, og da jeg så at jeg hadde vunnet 2 millioner kroner begynte jeg å både gråte og le. Jeg har ikke sovet i hele natt.

– Hodet føles som bomull. Det føles morsomt, fjernt og sykt, beskriver kvinnen.

Den ferske Keno-millionæren hadde egentlig planer om en rolig helg, men trodde helgen kom til å se litt annerledes ut enn planlagt.

– Jeg har besøk av ei venninne nå. Vi feirer litt. Så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre i helgen, men den blir nok litt annerledes, sier hun etterfulgt av nye gledestårer.

Kvinnen hadde delt den gode nyheten med familie og nære venner, og var helt klar på hva hun skulle bruke pengene på.

– Jeg er overveldet over alle gratulasjoner jeg har fått. Det er veldig hyggelig. Jeg skal riktignok bruke premien med omhu. Det blir en ferie med familien og sparing i første omgang.

Vi gratulerer!

Siden spillets start har 135 personer vunnet 1 million kroner eller mer. Kvinnen fra Porsgrunn ble årets femte Keno-millionær. Hvem blir den neste?

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hva er Keno?

Keno er et lotterispill med faste odds - der det trekkes 20 hovedtall av totalt 70 tall. Du kan spille på 2 til 10 tall – ulike Keno-nivå – du velger selv. Du velger også rekkepris selv. Premieoversikten viser hvor mange riktige tall du trenger for å få premie på de ulike nivåene. Hver premie har en fast odds, slik at premien blir rekkepris multiplisert med odds.

Keno har trekning hver dag, og spillefrist kl. 20:00. Trekningen foretas litt senere samme kveld, og trekningsresultatene offentliggjøres deretter på web og mobil.

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 2 717 567

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 6

  • Antall millionærer i 2023: 8

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 5 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler