vinnerhistoriejokerfremside

30-åring fra Odda gikk til topps i Joker – vant 977 000 kroner

Ingen jokerlue dukket opp men det ble heller aldri nødvendig. Kvinnen fra Odda i Vestland sikret seg full pott i Joker likevel.

FULL POTT: Samtlige tall gikk inn for onsdagens Joker-kandidat som dermed havnet tett på én million kroner i premie.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:15. februar 2023

– Heisann, det er Norsk Tipping som ringer. Er du kjent med spillet Joker?

– Oi.

Stemningen var ganske god allerede da Joker-kandidaten med følge fikk beskjed om inngangspremien på 195 000 kroner onsdag kveld. Det var imidlertid langt mer å hente dersom de logiske valgene skulle gå veien: På toppen av premiestigen lå nette 977 000 kroner.

– Jeg tror maskina får ta valgene for oss, men vi skal følge med, lovet oddingen før trekning.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Helt til topps

Som sagt, så gjort, og godt var det: Her ble det nemlig treff på samtlige tall i Joker-rekka, noe som betyr full pott for den heldige.

– Jeg har hatt skjelven siden dere ringte første gangen, erklærer 30-åringen åndeløst når Norsk Tipping ringer tilbake etter trekning. Hun og samboeren prater begeistret i munnen på hverandre.

– Nå skal vi betale ned litt gjeld, og så må vi vel kanskje unne oss noe. Og noe skal på sparekonto, forteller de.

– Det føles helt uvirkelig. Jeg vet ikke hva jeg skal si, sier den glade vinneren avslutningsvis.

– Det er som en drøm.

Joker
15. februar 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Alltid flere vinnere

Det er ikke bare Joker-kandidaten som får grunn til å juble hver onsdag og lørdag: Over 20 000 spillere sikret seg denne gangen små eller store premier. Til sammen fem spillere kunne notere fem rette og sikret seg dermed 48 835 kroner i premie. 132 spillere kunne skilte med fire rette på sin Joker-kupong og 2 030 kroner rett i jakkeforet.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

To joker-sjanser hver uke

Neste Joker-trekninger er lørdag 18. februar, da i forbindelse med Lotto. Her vil det ligge ca. 1 million kroner i evenutell toppremie til den som blir kveldens heldigste og får akkurat sin tallrekke trukket ut.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill
Relaterte artikler