flaxvinnerhistorie

Vant i Flax for Året - reiser til syden med svigermor

En heldig kvinne fra Larkollen vant i Flax for Året. Dermed får hun 10.000 kroner inn på konto hver måned det neste året.

FLAX: Den heldige Larkollen-kvinnen vant 10.000 kroner i måneden i 12 måneder.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:31. august 2018Endret:2. januar 2023

- Jeg kjøper Flaxlodd for småpremiene jeg vinner i Lotto, og denne gangen var det veldig bra at jeg gjorde nettopp det, sier den blide kvinnen i 30-årene fra Larkollen. 

Kvinnen vant toppremien i Flax for Året og får dermed 10.000 kroner skattefritt utbetalt til konto hver måned i ett helt år. 

- Dette er første gang vunnet stort, men herlighet det var fint, sier hun og ler. 

Skrap Flax for Året her

Sydentur og storferie

Skal dere gjøre noe gøy for premien?
- Først skal vi unne oss litt ekstra lommepenger på sydenturen vi reiser på i september. Hele familien drar, og vi tar med svigermor også. Resten skal plasseres på sparekonto, og deretter skal vi unne oss en skikkelig storferie neste år, sier hun fornøyd. 

Fikk godfølelsen

Har dere feiret premien?
- Vi er så opptatt i hverdagen at vi har ikke rukket å feire ennå, men vi får senket skuldrene godt i et helt år, og det er en veldig god følelse, sier Larkollen-kvinnen som feirer med lave skuldre og godfølelsen etter å ha vunnet i Flax for Året. 

Vi gratulerer! 

Spill Flax for Året her - Vinn 10.000 kroner i måneden i 12 måneder. Flax For året koster kr. 10,-

(Vinnersannsynlighet toppremie 1:1.000.000)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler