Extra-kandidaten: - Jeg kan ikke tro det!

Extra-kandidaten: - Jeg kan ikke tro det!

HURRA: Det gikk ikke til topps for Extra-kandidaten, men programleder Truls Pedersen jubler for at kvinnen fra Vefsn vant 400.000 kroner.

Foto: Pernille Storholm Skaret

Extra-kandidaten: - Jeg kan ikke tro det!

Kvinnen trodde ikke sine egne ører da det ringte fra Norsk Tipping på Hamar. Sønnen hennes sier at få fortjener premien mer enn henne.

En kvinne fra Vefsn i Nordland er Extra-kandidaten på den første tirsdagen i 2018.

- Jeg kan ikke tro at det er sant, sier hun når Norsk Tipping ringer for å fortelle den gode nyheten.

Og for en måte å starte det nye året på! Selv om kvinnen ikke gikk til topps og vant de 2 millionene som ligger øverst på Extras premiestige, sikret hun seg 400.000 kroner.

- Dette var en super start på 2018. Det blir nok litt feiring i kveld, sier kvinnen som har sønnen på besøk.

Også sønnen slår av en prat med Norsk Tipping.

- Hun er verdens beste mamma, så dette fortjener hun virkelig. Vi har fortalt nyheten til flere i familien, og barnebarnet hennes holdt på å svime av, sier sønnen og ler.

Spill Extra!

Flere andre heldige spillere vant også i kveld 

Første bilde

  • En mann fra Ualand i Rogaland var alene om å være først ute og vant dermed 98.310 kroner. Kupongen kjøpte han hos Coop Mega Egersund.

Første ramme

  • En kvinne fra Skåla i Møre og Romsdal og en mann fra Vestre Vinnesvåg i Hordaland fikk full ramme samtidig. De vant 81.925 kroner hver. Kupongene kjøpte de hos henholdsvis Kiwi Grandfjæra og Extra Austevoll.

Første brett

  • Denne tirsdagen var en mann fra Ilseng i Hedmark alene om å fylle hele brettet først. Mannen kjøpte kupongen som sikret ham hele 458.785 kroner hos Narvesen CC Stadion Hamar.

Extra-sjansen

  • I Extra-sjansen er det hver tirsdag en pott på 100.000 kroner som deles mellom 1-25 personer Denne gangen ble potten delt på 17 personer. Dermed ble det 5.880 kroner på hver.

Gratulerer til alle vinnere!

Her kan du se hvem som vant.

Spill Extra her.

PS: Nå blir Grasrotandelen enda mer verdt. Du kan nå gi 7 prosent av din spillerinnsats til din grasrotmottaker, uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for å bli Extra-kandidaten er 1:360.000 per kupong.)