flaxvinnerhistorie

Vant to millioner på Dobbel MillionFlax

En heldig kvinne fra Bølandet vant fredag to millioner kroner i Dobbel MillionFlax. 

FLAX: Kvinnen fra Bølandet vant fredag to millioner kroner da hun skrapte Dobbel MillionFlax fra sin iPhone.Illustrasjon: Kjersti Skåret
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:4. august 2018Endret:2. januar 2023

Det er gøy med Flax og vinner man en million på et Flax-lodd er man jammen meg heldig, men hva skjer når du vinner toppremien i dobbel MillionFlax? Da blir det to millioner og dobbelt så gøy! 

En heldig kvinne fra Bølandet vant fredag to millioner kroner da hun vant toppremien i Dobbel MillionFlax. Kvinnen spilte hos Norsk Tipping og skrapte Flax på mobilen. 

Vi gratulerer! 

Dobbel MillionFlax kan du skrape på mobil og web.

  • Dobbel MillionFlax koster 50.-

Spill Dobbel MillionFlax her.

(Vinnersannsynlighet for toppremien i Dobbel MillionFlax. 1: 500.100)


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler