flaxvinnerhistorie

26-åring vant toppremien i PåskeFlax

En kvinne (26) fra Trondheim fikk i år noe som skulle bli tidenes påskeegg. Men, det var ikke godteriet som smakte best denne gangen. 

PÅSKEFLAX: Det ble en påske utenom det vanlige for et samboerpar fra Trondheim. De fikk et lodd i påskeegget, som til slutt skulle gi 500 000 kroner i gevinst.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:4. april 2021Endret:17. november 2023

Selv om årets påskefeiring på mange måter ble roligere enn normalen, er det likevel en 26-årig kvinne fra Trondheim som kommer til å huske påsken 2021 som alt annet en kjedelig. Og det er et påskeegg som skal ha mye av æren for det.

- Det var en utrolig artig opplevelse, er kvinnens første reaksjon når vi ringer for å ta tempen etter PåskeFlax- gevinsten på 500 000 kroner.

Påskeegget

26-åringen hadde som normalt fått et påskeegg fylt med godteri, også i år. Det som var annerledes denne gangen, var at det i tillegg lå PåskeFlax-lodd i egget.

- Jeg har aldri sett PåskeFlax før, men det falt i smak. Det er flere ulike spill og måter å vinne på. Så man kan bruke litt tid på det.

Loddene som kom i egget ga mersmak. 

- Samboeren min og jeg skrapte loddene som lå i egget, og da vant vi et par hundre kroner. Vi tenkte at vi like så godt kunne bytte inn i to nye lodd.

Måtte dobbelsjekke

Etter at loddene var byttet inn i to nye, var det samboeren som sto for skrapingen.

- Etter at han hadde skrapt kryssordspillet, sa han at det så ut som det var en del rette ord. Jeg måtte dobbeltsjekke, og da så jeg at det var 11 rette.

Det tok ikke lang tid før samboerparet var nede i butikken for å sjekke om det stemte.

- Vi måtte ha en bekreftelse, før vi kunne slippe jubelen løs, og det fikk vi. Jeg må også legge til at denne premien bare er min, men deles med samboeren, sier vinneren lattermildt.

Dette skal pengene gå til

Pengene er det ingen tvil om hva skal gå til.

- Vi er på utkikk etter bolig i Trondheim, så dette kommer jo på et veldig passende tidspunkt. Vi er begge i jobb, men dette korter ned ventetiden betraktelig. Nå skal vi bare slappe av resten av påsken, og nyte tanken.

Kvinnen sier at hun også neste år kommer til å ønske seg PåskeFlax i påskeegget. 

- Det er artig å få noen annet enn bare godteri også, sier hun lattermildt. 

Vi gratulerer den heldige vinneren!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler