flaxvinnerhistorie

Flax-millionær ga kona nytt kjøkken

En heldig mann fra Gjøvik vant lørdag 1 million på MillionFlax. Nå blir det nytt kjøkken og masse moro. 

MILLIONÆR: En heldig mann fra Gjøvik vant 1 million på MillionFlax i helgen.Norsk Tippingill: Katarina Lien
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:10. september 2018Endret:2. januar 2023

Gratulerer som Flax-millionær! 

- Tusen takk, det var veldig moro, svarer den blide karen i 30-årene fra Gjøvik.

- Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Jeg tenker fortsatt en god del på det, sier mannen, som har kjøpt Flax i ny og ne, men aldri har vunnet stort før på lørdag, da han altså vant 1 million.

- Jeg hadde med meg datteren min i butikken og bestemte jeg meg for å kjøpe Flax og så vant jeg, sier han fornøyd. 

Kjøkkenfest

- Vi feiret med å gå ut og spise middag sammen, hele familien, og i dag har vi sett på nytt kjøkken. Kona ble ihvertfall glad og det er jo viktig; sier mannen, som ikke er vant til store premier.

- Det er første gangen jeg har vunnet en stor premie. De siste årene har det vært skole og utdanning som har vært prioritert, så det å vinne en million nå føltes utrolig bra, sier mannen, som har planene for premien klare.

- Det blir litt fornuft i første omgang. Vi kjøpte ny bruktbil for en stund tilbake, så nå skal jeg løse inn billånet. Vi setter også av litt i sparing til ungene, og så skal vi slå oss litt løs  med å bruke litt penger på akkurat hva vi føler for, sier han og ler. 

Vi gratulerer! 

Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax, og samtidig også liker muligheten til å vinne mindre premier? Da er en hot versjon av ditt favorittlodd ute i salg nå. MillionFlax kan gi deg millionpremier!

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Skrap MillionFlax her

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler