Vikinglotto-potten vokser: Nå er den ca. 83 millioner

Vikinglotto-potten vokser: Nå er den ca. 83 millioner

NULL TREFF: Dette vikingtallet var det ingen som fikk nytte av 22. juni. Nå vokser både første- og andrepremiepotten.

Foto: Norsk Tipping

Vikinglotto-potten vokser: Nå er den ca. 83 millioner

Det ble ingen millionjubel i verken inn- eller utland etter onsdagens Vikinglotto. Nå vokser både første- og andrepremiepotten mot neste trekning.

Tallene som ble trukket denne junikvelden var disse (i stigende rekkefølge):

2 - 16 - 20 - 22 - 30 - 40

Vikingtall: 3

Her ble det altså ingen norske vinnere verken på første eller andre premietrinn. Internasjonalt ble det også null vinnere, noe som betyr en økning i både første- og andrepremiepotten neste uke.

Flere premier

Men – det er fortsatt mange vinnere i Vikinglotto hver onsdag. Over 127 000 spillere sikret seg en preie i løpet av kvelden. Denne gangen var det for eksempel 23 heldige nordmenn som kunne glede seg over en tredjepremie (5+1 rette) på 52 205 kroner. Ytterligere 95 spillere sikret seg en fin slant før fellesferien på 5 195 kroner.

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement i VikinglottoNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Supertrekning på lørdag

25. juni er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

For å si det enkelt: Har du spilt Lotto siden forrige supertrekning, er du med i denne. Hvis du ikke har spilt, må du slenge inn en kupong før spillefrist 25. juni for å sikre én deltakelse.

Nye sjanser onsdag

Neste Vikinglotto-trekning blir onsdag 29. juni. Da vil det som nevnt ligge ca. 83 millioner kroner i førstepremiepotten, men andrepremiepotten vil ligge på ca. 5 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: 12 036 126
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021: 193
  • Antall millionpremier i 2021: 162 (inkludert andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 33 315 565 kr.