vikinglottovinnerhistorie

Vikinglotto-potten vokser: Nå er den ca. 83 millioner

Det ble ingen millionjubel i verken inn- eller utland etter onsdagens Vikinglotto. Nå vokser både første- og andrepremiepotten mot neste trekning.

NULL TREFF: Dette vikingtallet var det ingen som fikk nytte av 22. juni. Nå vokser både første- og andrepremiepotten.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. juni 2022Endret:3. januar 2023

Tallene som ble trukket denne junikvelden var disse (i stigende rekkefølge):

2 - 16 - 20 - 22 - 30 - 40

Vikingtall: 3

Her ble det altså ingen norske vinnere verken på første eller andre premietrinn. Internasjonalt ble det også null vinnere, noe som betyr en økning i både første- og andrepremiepotten neste uke.

Flere premier

Men – det er fortsatt mange vinnere i Vikinglotto hver onsdag. Over 127 000 spillere sikret seg en preie i løpet av kvelden. Denne gangen var det for eksempel 23 heldige nordmenn som kunne glede seg over en tredjepremie (5+1 rette) på 52 205 kroner. Ytterligere 95 spillere sikret seg en fin slant før fellesferien på 5 195 kroner.

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement i VikinglottoNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Supertrekning på lørdag

25. juni er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger årlig, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning.

For å si det enkelt: Har du spilt Lotto siden forrige supertrekning, er du med i denne. Hvis du ikke har spilt, må du slenge inn en kupong før spillefrist 25. juni for å sikre én deltakelse.

Nye sjanser onsdag

Neste Vikinglotto-trekning blir onsdag 29. juni. Da vil det som nevnt ligge ca. 83 millioner kroner i førstepremiepotten, men andrepremiepotten vil ligge på ca. 5 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler