vikinglottovinnerhistorie

Vikinglotto: Ingen tok 1. premien - potten øker

Det ble ingen millionbrøl etter Vikinglotto-trekningen onsdag. Førstepremiepotten gjør dermed et byks og øker til ca. 41 millioner kroner. 

KULER: Ingen klarte å gjette de riktige tallene fra kveldens trekning.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:27. juli 2022Endret:3. januar 2023

Sist onsdag var det et ektepar fra Drammen i Viken, som klarte å gjette seg frem til vinnerrekka i Vikinglotto. Potten hadde vokst lenge og paret fikk dermed utbetalt over 124 millioner kroner. 

Ble mangemillionær over natten

Her ble det jubel og tårer med en gang. Nøyaktig beløp måtte leses opp over høyttaler slik at også ektemannen fikk høre.

– Han står her og måper, ler den glade vinneren, som understreker at de har vunnet summen sammen.

– Vi spiller alltid sammen og har faktisk vunnet stort i Vikinglotto før, men ikke på nært så mye. Jeg er helt målløs, utbryter hun. 

Les mer om reaksjonen til vinnerne her.

Tallene

Kveldens tallrekke i Vikinglotto ser slik ut: 

38 - 30 - 48 - 32 - 20 - 45

Vikingtall: 2Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser

Siden ingen tok 1. premiepotten denne onsdagen, øker den, og vil den ligge på ca. 41 millioner kroner neste uke. Kveldens trekning var den siste i Juli måned. Andrepremien anslås til å bli på ca. 2,4 milloner kroner og neste trekning er onsdag 3. august.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler