vinnerhistorievikinglottofremside

Førstepremien i Vikinglotto står stødig - andrepremien øker til ca. 28 millioner kroner

Ingen klarte å gjette 6+1 vinnertall i Vikinglotto onsdag kveld. Men det ble én heldig vinner av andrepremien som kan glede seg over 19 millioner kroner i premie.

TALLREKKA: De trukne tallene onsdag kveld.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:22. november 2023

Heller ikke denne onsdagen var det noen som kunne notere 6+1 rette på Vikinglotto-kupongen sin.

Førstepremiepotten holder dermed makstaket på 25 millioner euro, med gjeldende kurs på trekningsdagen. Det betyr at det overskytende premiebeløpet legges i andrepremiepotten.

Det ble trolig en bra kveld likevel for en finsk spiller som kapret andrepremien med 6 rette. Den heldige vinneren får utbetalt 19 352 800 kroner.

Til tross for at andrepremien ble vunnet denne onsdagen blir det med overskytende beløp fra førstepremiepotten, ca. 28 millioner kroner for 6 rette neste uke.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill
Vikinglotto
22. november 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Fjerde største Vikinglotto-premie i Norge

Det er nesten to og et halvt år siden førstepremiepotten i Vikinglotto sist nådde makstaket. Den gangen ble potten stående gjennom flere måneder, før en danske sikret seg hele førstepremiepotten på 260 millioner kroner.

Dersom en norsk spiller blir den neste til å gjette den riktige tallrekka i sin helhet, vil vedkommende få utbetalt den fjerde største Vikinglotto-premien noensinne her til lands.

Den aller største Vikinglotto-utbetalingen til en nordmann er på 341,2 millioner kroner og gikk til en kvinne fra Oslo for nesten nøyaktig seks år siden.

Den nest største utbetalingen er på 319,3 millioner kroner og gikk til en mann i april 2018, mens den tredje største utbetalingen kom på selveste lille julaften i 2020. Da var det en kvinne fra Østlandet som vant 210 millioner kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

25 millioner euro

I trekningen onsdag 29. november blir førstepremiepotten i Vikinglotto altså på ca. 293 millioner kroner (maksimal førstepremiepott er 25 mill. euro og følger gjeldende kurs på trekningsdag). 

Det overskytende beløpet fra forrige trekning ble overtført til andrepremiepotten. Siden en spiller tok andrepremien denne onsdagen vil den ligge på ca. 28 millioner kroner. Husk å legge inn kupongen før spillefristen klokka 18.00 hvis du vil være med på moroa.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill
Relaterte artikler