vikinglotto

Ble alenevinner i Vikinglotto: - Skulle hatt pulsklokke

Onsdag er det på nytt duket for Vikinglotto. Forrige uke ble en kvinne fra Viken alene om å vinne 1. premien på 45 millioner kroner.

KJENTE PUMPA: Det ble mange hjerteslag i sekundet for Vikinglotto-vinneren som vant 45 millioner kroner - men går premiene på onsdag?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:14. september 2021Endret:3. januar 2023

Begge premiene fikk ben å gå på under forrige Vikinglotto-trekning 8. september. To personer delte andrepremiepotten, en av dem en norsk kvinne som vant 1,4 millioner kroner, mens en heldig kvinne i 30-årene ble helt alene om å ha 6+1.

Viken-kvinnen vant dermed hele 1. premiepotten på 45 millioner kroner, og slet en stund med å tro på det selv når hun satt med appen foran seg og leste tallet sort på hvitt.

- Jeg hadde glemt at jeg hadde tippet. Dette er jo helt vilt. Nå skulle jeg hatt pulsklokke, for nå er pulsen min veldig høy, sier hun - før hun kommer med et aldri så lite stikk mot ektemannen.

- Mannen min har mobbet meg litt fordi jeg leverer Lotto og Vikinglotto. Da har jeg tullet med at han ikke skal få noe om jeg vinner. Men han må jo det nå, forteller kvinnen, mens vi hører en noe sjokkert ektefelle humre i bakgrunnen.

- Han sa han innser nå at det ikke var så lurt å mobbe kona, sier den nybakte Vikinglotto-millionæren.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Helt skjelven

Det ble faktisk dobbelt opp med vinnere fra Viken forrige onsdag. Også 2. premievinneren var en kvinne fra Viken. Først torsdag morgen lyktes det Telefonen fra Hamar å komme frem. Da satt 20-åringen på jobb etter at hun hadde sjekket de ubesvarte anropene på telefonen og funnet ut hvem som ringte.

- Jeg gikk inn i appen og så jeg hadde vunnet masse penger, men tenkte jeg ikke klarte å tro på det før jeg snakket med dere, sier vinneren, som fortsatt virker litt vantro.

Les også: Norsk Tipping senker tapsgrensen på nettkasino

- Jeg er helt skjelven, og føler at jeg ikke er helt tilstede. Men det synker nok snart inn at det har skjedd noe stort. Jeg er i hvert fall veldig glad.

Nye muligheter onsdag

Onsdag 15. september er det igjen klart for en ny Vikinglotto-trekning. Førstepremiepotten er på ca. 30 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 1,4 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler