vikinglottovinnerhistoriefremside

Vikinglotto: Førstepremiepotten oppe i ca. 60 mill.

Både første- og andrepremiepotten fikk stå utørt etter onsdagens Vikinglotto-trekning. Tredjepremiepotten ble derimot fordelt på 23 vinnere.

VIKINGLOTTO: Dette er tallene som ble trukket ut på Hamar onsdag 16. august.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. august 2023Endret:17. august 2023

Ingen spillere, verken her til lands eller i utlandet, klarte å gjette seg til alle 6+1 rette under onsdagens Vikinglotto-trekning. Førstepremiepotten stiger derfor til ca. 60 millioner kroner før neste trekning onsdag 23. august.

Også andrepremiepotten fikk stå urørt, og vil være på ca. 4 millioner kroner ved neste trekning.

Tredjepremiepotten fikk derimot bein å gå på: Hele 23 vinnere gjettet seg til 5+1 rette og kan derfor glede seg over en premie på nøyaktig 44 605 kroner hver.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Viking-rekka

Dette er tallene som ble trukket ut onsdag 16. august:

Vikinglotto
16. august 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Vant 105 mill.

Førstepremiepotten i Vikinglotto er i ferd med å bygge seg opp igjen etter at en mann fra Viken alene stakk av med 105 millioner kroner onsdag 26. juli.

– Jeg har drømt om å vinne én million eller to, men dette er helt rått. Jeg vet ikke hva jeg skal si, svarte den heldige vinneren da Norsk Tipping snakket med ham samme kveld.

Førstepremievinneren fra Viken var ikke den eneste norske Vikinglotto-millionæren vi måtte ringe etter endt trekning. Samme kveld vant også en mann i 20-årene fra Nordland andrepremien på 5,5 millioner kroner.

– Jeg er helt skjelven nå, og pulsen er ganske høy. Jeg hadde ikke trodd dette skulle skje meg. Jeg regner med å bruke noe av pengene til å betale ned huslånet. Resten skal på sparekontoen, fortalte andrepremievinneren den gangen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 60 mill. på onsdag

Onsdag 23. august er det klart for ny Vikinglotto-trekning. Førstepremiepotten vil som nevnt ligge på ca. 60 millioner kroner. Andrepremiepotten vil være på ca. 4 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler