vikinglottovinnerhistoriefremside

Vikinglotto-potten oppe i ca. 101 mill.

Førstepremiepotten fikk stå urørt onsdag. Andrepremiepotten derimot klarte én heldig spiller å karre til seg.

VIKING-REKKA: Dette var tallene som ble trukket ut den siste onsdagen i mars.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:29. mars 2023Endret:30. mars 2023

Ingen verken i inn- eller utland gjettet seg til 6+1 rette den siste onsdagen i mars. Dermed vokser potten til ca. 101 millioner kroner før neste Vikinglotto-trekning 5. april.

En finsk spiller klarte likevel å gjette seg frem til 6 rette tall og gjorde seg derfor fortjent til en andrepremie på over 2,7 millioner kroner.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill
Vikinglotto
29. mars 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

– Helt sjukt. Helt vilt.

Selv om vi ikke fikk noen norske millionærer onsdag kveld, skal vi ikke lenger tilbake enn til 15. mars for å finne den siste Vikinglotto-millionæren her til lands.

En mann fra Ålesund i Møre og Romsdal sikret seg da nøyaktig 1 366 615 kroner etter å ha prikket inn 6 rette på kupongen.

– Helt sjukt. Helt vilt, var det første han sa da Norsk Tipping slo på tråden. Vi fikk først tak i mannen på andre forsøk og i mellomtiden hadde han gjort sine undersøkelser.

– Fy flate, altså. Jeg sjekket den første kupongen min da jeg så at dere har ringt, og tenkte «de ringer vel ikke for 80 kroner», og så sjekket jeg den andre … Herrejemini, det er helt surrealistisk, fortalte han om å se premiesummen lyse mot seg på mobilskjermen.

– Planen var egentlig å legge seg tidlig, men nå er jeg usikker på om jeg får sove i det hele tatt. Det føles helt surralistisk. Det er liksom sånt man håper på men som man egentlig aldri tror vil skje.

Nå skulle huslånet nedbetales og feriebudsjettet ble også hakket større.

Hvor skulle de så dra?

– Til varme! var det korte og konkrete svaret han ga.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 101 mill.

Onsdag 5. april er det klart for månedens første Vikinglotto-trekning med ca. 101 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten vil være på ca. 1,3 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler