vikinglottovinnerhistorie

Ble millionær på rekka med bursdagene til barnebarna

En kvinne fra Innlandet prikket inn 6+0 rette i Vikinglotto onsdag og vant 1 180 900 kroner. Vinnerrekka inneholdt bursdagene til samtlige barnebarn.

VOKSER: Denne rekka var det ingen som hadde onsdag. Dermed øker 1. premiepotten til ca. 51. millioner kroner neste uke.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. april 2022Endret:3. januar 2023

Det var ingen som hadde 6+1 rette og hanket inn 1. premien denne onsdagen, men vi fikk likevel en norsk Vikinglotto-millionær.

En kvinne fra Innlandet tok nemlig 2. premien og vant 1 180 000 kroner. 

- Den har jeg levert noen år

Vi fikk ikke tak i kvinnen på første forsøk, men ved 21.30-tiden fikk vi napp. Kvinnen var på symøte sammen med noen venninner. Hun så hun hadde et anrop på telefonen fra 625 60 000, men hadde ikke sjekket Vikinglotto-kupongen sin.

- Ja, det må jeg si ble litt av en kveld, sier kvinnen etter å ha fått vite at hun var blitt millionær.

- Kan du lese opp tallene? Jeg har nemlig en fast rekke med bursdagene til alle barnebarna, sier kvinnen.Hun fikk tallene opplest, og da ble det stille i den andre enden.

- Alle tallene er bursdagsdatoene til barnebarna mine. Denne rekka har jeg levert fast noen år nå. Dette er virkelig artig, sier Innlandet-kvinnen.

Hun sier hun har den samme rekka på Lotto, men da må hun legge til ett tall ekstra siden det er syv tall.

- Jeg har slengt på bryllupsdatoen vår, røper hun

Delte nyheten med symøte-gjengen

Hun satte seg på kjøkkenet da hun fikk telefonen fra Norsk Tipping. Mot slutten av samtalen gikk hun inn på stua for å fortelle de andre på symøtet at hun hadde vunnet 1,1 millioner kroner..

Først hadde hun tenkt å vente til hun hadde lagt på, men med telefonen i hånda svingte den ferske Vikinglotto-millionæren innom stua og delte nyheten.

- Jeg tror det blir en liten feiring i kveld nå. For en flott kveld! sier kvinnen fornøyd.

Tallrekka 

Dette er tallene som ble trukket ut under Vikinglotto-trekningen onsdag:

12 - 13 - 22 - 26 - 20 - 23

Vikingtallet: 5  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 51 mill. neste onsdag

Det er ikke lenge siden vi hadde en norsk 1. premievinner i Vikinglotto. Onsdag 23. mars vant en mann fra Trøndelag 55,3 millioner kroner. Og bare to uker senere - onsdag 6. april - var det en mann fra Bergen som vant 40,9 millioner kroner. 

Ettersom det ikke ble noen 1. premievinner onsdag 20. april, legger 1. premiepotten på seg til neste ukes trekning og vil være på ca. 51 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler