vikinglottovinnerhistorie

Vikinglotto: 1. premiepotten vokser til ca. 42 mill.

Ingen, verken i inn- eller utland, sikret seg 1. premiepotten onsdag 9. mars. Dermed legger den på seg noen millioner frem til neste trekning 16. mars.

PÅ REKKE OG RAD: Slik så de ut - tallene som ble trukket ut den andre onsdagen i mars.Line Troller
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:9. mars 2022Endret:3. januar 2023

Ved forrige Vikinglotto-trekning 2. mars, stakk en alenevinner fra Litauen av med hele 1. premiepotten på over 57 millioner kroner. Dermed var potten tilbake på start på ca. 30 millioner kroner onsdag 9. mars.

Selv om potten var noe lavere enn sist var vinnersjansene de samme, og for å sikre seg 1. premiepotten måtte man som alltid ha alle 6 + 1 rette. Det var det ingen verken her til lands eller i de andre deltakerlandene som hadde, og dermed får potten mer tid til å godgjøre seg, og ligger på ca. 42 millioner kroner ved neste trekning onsdag 16. mars. 2. premiepotten stod også urørt og er nå oppe i ca. 2,5 millioner kroner.

Tallrekka 

Dette er tallene som ble trukket ut under Vikinglotto-trekningen onsdag 9. mars: 

3 - 5 - 15 - 34 - 35 - 48

Vikingtallet: 5 

To norske millionærer så langt

Hittil i år har vi fått to nye Vikinglotto-millionærer her til lands – med to ukers mellomrom i februar.

Den første var en mann fra Fana i Hordaland som onsdag 2. februar alene stakk av med 2. premien på nøyaktig 4 300 750 kroner. 

– Jeg satt nå her og så på Vikinglotto da, men jeg har ikke rukket å sjekke tallene, forklarte fanabuen til Norsk Tipping etter trekningen.

– Ja, men dette var jo veldig bra, utbrøt vestlendingen da han forstod hva som nettopp hadde hendt.

Hva han skulle bruke premien på trengte han litt mere tid til å finne ut av.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.To uker senere var det en kvinne fra Bodø i Nordland som fikk oppleve nesten nøyaktig det samme da hun vant 4 195 075 kroner etter å alene ha sikret seg 2. premiepotten.

- Det var utrolig overraskende, jeg har bare vunnet små premier før, svarte den glade vinneren. 

Forståelig nok kom premien brått på. Likevel var hun i gang med å planlegge feiring med en bedre middag neste dag.

Jeg tror det blir lite søvn, det må nok synke inn litt, avsluttet Bodø-millionæren.

Ca. 42 mill. 

Onsdag 16. mars er det igjen klart for Vikinglotto-trekning – og denne gangen er det altså ca. 42 millioner kroner i 1. premiepotten.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler