vikinglottovinnerhistorie

Lå syk i sengen - vant 1,3 mill. i Vikinglotto

Førstepremiepotten fortsetter å vokse etter at heller ingen denne gangen klarte å gjette seg frem til alle 6 + 1 rette. Vi fikk likevel en norsk óg forkjølet andrepremievinner av over 1,3 millioner kroner.

ONSDAGSTALL: Slik så resultatet av onsdagens trekning ut.Line Troller
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. desember 2022Endret:10. januar 2023

Førstepremiepotten i Vikinglotto har siden et andelslag gjorde rent bord 9. november fått stå urørt i tilsammen fem uker. Dermed har den rukket å vokse seg både stor og sterk. Nå legger den på seg enda noen millioner og vil være på ca. 94 millioner kroner før neste trekning onsdag 21. desember.  

Andrepremiepotten derimot har ikke fått stå stille. De to siste ukene har den gått til hver sin norske vinner, og onsdag 14. desember skjedde det jammen igjen. Denne gangen var det en kvinne fra Lindesnes i Agder som sikret seg nøyaktig 1 314 785 kroner.

– Én million takk

Millionvinneren fra Lindesnes lå forkjølelsessyk i senga da hun fikk en svært overraskende telefon fra Hamar.

– Dæven ... Så bra, svarer den lettere sjokkerte kvinnen.

Hun brukte litt tid på å ta budskapet innover seg og Norsk Tippings utsendte måtte etter beste evne forsøke å overbevise henne om at det hele var høyst reelt.

– Jeg vet ikke annet enn å si én million takk. Nå ble jeg med ett mye friskere, ler vinneren. 

Premien hadde hun allerede hyggelige planer for.

– Jeg kommer til å hjelpe ungene. De er jo det viktigste. Jeg trenger ikke noe, svarer den gavmilde millionæren.

Vi kan jo likevel håpe at hun i hvert fall spanderer litt kake på seg selv. Det burde være innafor etter å ha vunnet en andrepremie i Vikinglotto. 

Vinnerkupongen hadde lindesneskvinnen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Viking-rekka

Onsdagens Vikinglotto-rekke så slik ut, i stigende rekkefølge: 

 2 - 10 - 16 - 22 - 30 - 39

Vikingtallet: 5

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenserNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ca. 94 mill. i førstepremiepotten

Onsdag 21. desember er det klart for årets nest siste Vikinglotto-trekning. Da ligger det altså ca. 94 millioner kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten er på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler