Vikinglotto-millionær: - Jeg blir jo helt sjokkert

Vikinglotto-millionær: - Jeg blir jo helt sjokkert

ÅRETS SISTE: Slik så de ut - de siste hovedtallene i 2021.

Foto: Line Troller

Vikinglotto-millionær: - Jeg blir jo helt sjokkert

Årets aller siste Vikinglotto-trekning endte med enda en norsk millionær. Denne gangen stakk vinneren alene av med hele 2. premiepotten.

Vikinglottos 1. premiepott har hatt det travelt i de to siste ukene. Onsdag 15. desember vant en kvinne fra Troms og Finnmark og en mann fra Viken over 110 millioner kroner hver, mens onsdag 22. desember ble en finsk spiller 30 millioner kroner rikere rett før jul. 

Onsdag 29. desember fikk 1. premiepotten hvile, men en heldig kvinne fra Agder sikret seg 2. premiepotten og går det nye året i møte med nøyaktig 1 465 220 kroner ekstra på konto. 

En gledelig nyhet

Det lyktes ikke Norsk Tipping å få tak i den heldige 2. premievinneren onsdag kveld, men da vi gjorde nye forsøk dagen derpå var det en veldig fornøyd kvinne som svarte. Etter å ha oppdaget de ubesvarte anropene hadde hun sjekket kupongen opp mot trekningsresultatet på Norsk Tippings nettsider. Dermed kunne hun slippe jubelen løs.

– Jeg blir jo helt sjokkert og nesten stum. Det var en gledelig nyhet på slutten av året. Mange tusen takk, ler den glade vinneren, som ønsker å være anonym.

Agder-kvinnen kunne fortelle at hun har spilt både Vikinglotto og Lotto i flere år, men aldri vunnet mer enn 200 kroner, og selv om hun var veldig fornøyd med den overraskende 2. premien ønsket hun ikke å dele nyheten med noen ennå.

– Ungene får nok greie på det etter hvert, men jeg vil gjerne komme over det litt selv først, humrer vinneren, som ønsker å bruke noe av pengene til oppussing av hus.

Norsk Tipping gratulerer!

Onsdagens tall

Dette er tallene som ble trukket ut under årets siste Vikinglotto-trekning, i stigende rekkefølge:

1 - 15 - 21 - 22 - 29 - 48

Vikingtallet: 3Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.1. premiepotten vokser 

Neste Vikinglotto-trekning finner sted onsdag 5. januar – og blir med det også første Vikinglotto-trekning i 2022. 1. premiepotten har da rukket å vokse litt og er på ca. 43 millioner kroner. I 2. premiepotten ligger det ca. 1,3 millioner kroner. 

Lykke til!

            

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen  blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker. Les mer om vinnersjanse i Vikinglotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020 (Norge): 6 614 214
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 4
  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 34
  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 167 031 635