Vinn drømmehelg med skilandslaget og Bjørgen

Nå kan du være med bak kulissene med langrennslandslaget og møte Marit Bjørgen under verdenscup-sirkuset i Holmenkollen.

Forfatterbilde Norsk TippingInaTaasaasenPublisert:9. januar 2020Endret:2. januar 2023

Sammen med vår samarbeidspartner Norges Skiforbund Langrenn tar vi med inntil fire vinnere bak kulissene til World Cup i Holmenkollen 6. - 8. mars.

Hent inspirasjon

Er du over snittet interessert i langrenn? Kanskje er du trener for sønnen eller dattera di? Vi ønsker å gi dere unike opplevelser som gir dere inspirasjon som dere kan ta med tilbake til hverdagen.

Under dette oppholdet vil du få en unik nærhet til landslaget ved å komme på innsiden av deres hverdag. Du får besøke smøretraileren, stå på stav- og drikkepost, delta på kveldsmøtene til trenerne og du kan slå av en prat med støtteapparatet. Norsk Tipping dekker alt av reise, kost og losji for hele helgen

Vi håper at de fire vinnerne av denne opplevelsen får inspirasjon som de kan ta med seg tilbake til sin hverdag, enten de er trenere eller bare er interessert i langrenn. Du kan søke for bare deg selv eller med opptil tre andre personer.

Skitur med skidronninga

Marit Bjørgen, som er ambassadør for Grasrottrener langrenn, kommer også til å delta under deler av helgen og skal blant annet gå en skitur med de heldige vinnerne. Her vil du kunne få mulighet til å stille spørsmål og ta bilder med tidenes mestvinnende vinterolympier. 

Det er skifest og Raw Air i Kollen og konkurransedagene under World Cup er 6. og 8. mars. Komplett program for hele helgen kan du se her.

- Utrolig inspirerende

I desember fikk Ingrid Tysseland og Vigleik Tysseland fra Samnanger IL og Andreas Kloppen, Asbjørn Brenna, Anders Jernberg og Jahn Dalheim fra Byaasen Skiklubb en helg de sent vil glemme. De vant en drømmehelg under World Cup på Lillehammer. 

- Det er utrolig moro å få sjansen til å være med på innsiden med langrennslandslaget, og et skikkelig høydepunkt at vi fikk gå en skitur sammen med Marit Bjørgen. Vi kommer til å ta med oss masse insirasjon tilbake til klubben vår i Trondheim, forteller gutta fra Byaasen Skiklubb. 

Høres dette fristende ut? Søk på drømmen i dag og fortell oss hvorfor nettopp dere fortjener denne drømmehelgen sammen med det norske langrennslandslaget innen 2. februar. Vinnere og søkere må være over 18 år.  


Relaterte artikler