nabolaget

Vinner naboen, kan det fort hende du vinner også

Fredagstrekningen i Nabolaget betyr at vi garantert får en ny millionvinner. I tillegg kan naboene til denne få en svært hyggelig inngang på helga.

GODE NABOER: Kanskje blir det nabolagsfest et sted i Norge i kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:18. mars 2022Endret:3. januar 2023

Nabolaget har trekninger hver eneste dag, men trekningen på fredagene er spesiell. Da er premiene høyere, med 1 million kroner til hovedvinner. Dennes fem nærmeste naboer - som har spilt - vinner dessuten 100 000 kroner hver. 

Det blir garantert god stemning i Nabolaget som trekkes ut som hovednabolag i kveld - i tillegg til andre vinnernabolag.

Hovedtrekningen i Nabolaget har spillefrist fredag kl. 19.00

«At det går an»

Forrige fredag landet geotaggen på Moss som hovednabolag. Der fikk vi én hovedvinner av 1 million kroner, mens hans fem nærmeste naboer - som hadde levert spill - sikret seg 100 000 kroner hver. 

– At det går an å ha sånn tur! Det er ikke tull, spurte en forfjamset kar i 60-åra, da vi informerte om at nettopp han kunne se fram til millionpåfyll på kontoenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Han konstaterte at pengene kommer godt med, og at han måtte bruke litt tid på å finne ut hvordan de skulle brukes. 

- Dette var moro. Jeg spiller litt forskjellige lotterispill, men denne gangen var det Nabolaget, sa vinnerne - mens kona jublet i bakgrunnen. 

Vinnermuligheter hele uka med Nabolaget

Fredag 18. mars er det på nytt klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra kjøpsdag, og gir da deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og seks trekninger på fredager med én toppremie på 1 million kroner og fem tilleggspremier på 100 000 kr. I tillegg vinner naboene til alle disse fredagsvinnerne en pen slant på alt fra 10 000 kroner til en femtilapp basert på hvor de bor i forhold til vinneradressene.

Hovedtrekningen i Nabolaget har spillefrist fredag kl. 19.00

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler